Deel jouw Disneyland Paris ervaring en tips!

Ben je pas naar Disneyland Paris geweest? En vind je het leuk om jouw ervaring te delen met onze lezers? Lees dan verder!

Wat zou jij willen delen?

Op wereldvolmagie.nl willen wij alleen maar praktische informatie bieden. Geen verkooppraatjes maar tips en manieren om het meest uit je reis naar Disneyland Paris te halen. Dit doen we op basis van onze ervaring maar ook die van onze lezers.

Om mensen zoveel mogelijk te kunnen helpen om het meest uit hun reis te halen zijn we altijd op zoek naar nieuwe verhalen en ervaringen van mensen die recent naar Disneyland Paris zijn geweest.

Vind je het leuk om onze lezers te helpen er een super vakantie van te maken? Stuur dan jouw verhaal over je vakantie naar ons toe. Je helpt niet alleen heel veel mensen bij het samenstellen van hun reis, je maakt ook nog kans op een Disney goodie bag!

Waar moet je verhaal aan voldoen?

Om het verhaal op onze website te kunnen plaatsen moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen:

 • Jouw eerlijke review van je vakantie naar Disneyland Paris
  Wat vond je leuk? En wat vond je minder leuk? Zijn er dingen die Disney nog zou kunnen verbeteren?
 • Tips voor onze lezers
  De meeste lezers zijn nog nooit naar Disneyland Paris geweest, welke tips zou jij ze geven? Welk hotel? Welk restaurant? Of misschien heb jij wel de gouden tip om de wachtrijen te vermijden!
 • Foto’s
  Zijn er foto’s van jouw vakantie die je met onze lezers zou willen delen en die wij op de website bij het verhaal mogen plaatsen?
 • Minimaal 300 woorden
  Om je verhaal te kunnen plaatsen moet deze uit minimaal 300 woorden bestaan. Vind je het lastig om een tekstje te schrijven maar wil je toch graag jouw verhaal delen? Laat ons via onderstaand formulier weten wat je wilt delen en we zullen er samen met jou een mooie tekst van maken.

Beloning

Behalve dat jouw verhaal wordt gelezen door meer dan 100.000 bezoekers verloten we onder alle inzendingen ook een Disney Goodie pakket!

Verstuur jouw verhaal, reviews en tips!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Jouw verhaal

Opmerkingen of vragen

 

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan hieronder een berichtje, ik help je graag! Stel mij een vraag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Sluit je aan bij onze community!

5,103FansLike
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan hieronder een berichtje, ik help je graag! Stel mij een vraag

Recente artikelen

Kyriad Hotel, één van de Partner Hotels van Disneyland Paris

Als je op zoek bent naar een goedkoop hotel vlakbij Disneyland Paris is het Kyriad Hotel zeker een optie. We hebben hier meerdere malen...

DISNEYLAND PARIS HERFSTAANBIEDING

15% KORTING + €200 ZAKGELD

DISNEYLAND PARIS KERSTAANBIEDING

20% KORTING +
€200 ZAKGELD

X
Inline
Inline