Home Blog Disney Plus Star aanbod de moeite waard?

Disney Plus Star aanbod de moeite waard?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Sinds een aantal maanden heeft Disney Plus Star aan het aanbod toegevoegd. Met Star richt Disney Plus zich meer op de oudere kijkers die niet zozeer een Disney-, Marvel- of Star Wars film willen bekijken. En de mensen die niet echt warm worden van National Geographic series als Dr. Pol en Car S.O.S.

Met deze nieuwe categorie hopen ze meer kijkers te trekken. Maar maakt het Disney Plus Star aanbod deze verwachting waar…ik vind van niet. En ik zal je vertellen waarom!

Het Disney Plus Star aanbod

Met Star hoopt Disney een goede tegenhanger te worden van Netflix. Dat is naar mijn mening niet gelukt. Waarom niet? Omdat het nog steeds ontzettend beperkt is. Net als op Netflix heeft ook Star weinig nieuwe films. Er staan er een aantal tussen waaronder Deadpool 2 en de film Nomadland, die recentelijk 3 Oscars won.

Wat er ook op Star staat is de serie War of the Worlds die in Nederland op Fox te zien is. Als je de afleveringen wilt terugkijken of bingen dan moet je naar Disney Plus.

Verder staan er voornamelijk oude films er series tussen. Denk aan Speed, Die Hard, Homeland, Scrubs en Ugly Betty. Heerlijk om weer eens terug te kijken of voor het eerst te zien mocht je het gemist hebben. Maar om daarvoor alleen maar lid te worden, ik weet het niet.

Net als Netflix biedt Star ook originele content, in de vorm van een aantal series.

Is het de moeite waard?

Eigenlijk kan ik dat niet voor jou bepalen, want smaken verschillen nou eenmaal. Wat ik je wel kan aanraden is om het een maandje te proberen i.p.v. meteen een jaarabonnement te nemen. Zo kan je zien of er iets in het Disney Plus Star aanbod zit wat je leuk vindt.

De enige reden waarom ik lid ben van Disney Plus is, omdat ik een Disney fan ben en de films leuk vind. Maar zelfs dan gebruik ik het slechts een paar keer per maand. Af en toe zet ik op de achtergrond een oude serie als Scrubs of Ugly Betty aan, of Family Guy, maar dan kijk ik er niet heel bewust naar. Dat is het meer achtergrondgeluid tijdens het werk. En daar lenen deze oude series zich wel perfect voor.

Nou moet ik wel bekennen dat dit mijn mening is op dit moment. Disney Plus voegt steeds meer films en series toe aan het Star aanbod. Wie weet is het in de toekomst wel een echte Netflix tegenhanger. Maar op dit moment is het nog wat karig.

Wat ik al schreef, probeer het een maandje, kijk of je het wat vindt en zo niet dan kan je het heel gemakkelijk weer opzeggen!

Probeer nu Disney Plus & Star een maandje!