Disney Plus bij Ziggo of KPN

Als je kiest voor een speciale mediabox dan wil je die natuurlijk het liefst vol met apps. Dan wil je gemak en binnen een paar drukken op de knop precies kunnen zien wat je wilt. Er zijn inmiddels apps voor Netflix en Videoland, maar hoe zit dat met Disney Plus bij Ziggo of KPN?

Het slechte nieuws….(lees verder voor het goede nieuws!)

Zowel Ziggo als KPN bieden momenteel geen Disney Plus aan via hun mediaboxen. Sorry, ik verzin het ook niet. Er was eerst sprake dat het eraan zat te komen, maar voorlopig niet. Het kan wel zomaar zo zijn dat het door de Corona-uitbraak een snellere uitrol komt van de app naar de boxen. Maar dat is slechts speculeren. Momenteel en in de nabije toekomst is er dus helaas niks.

Toch Disney Plus kijken

Het goede nieuws is dat je ook zonder mediabox of app van Ziggo of KPN Disney Plus kunt kijken. Hoe? Vraag je je nu af? Daar zijn een paar manieren voor!

De eerste manier is op je smartphone of tablet. Heel simpel de app downloaden, account aanmaken en kijken maar. Meld je je aan via de banners op deze site dan krijg je 7 dagen helemaal gratis.

Liever een groter scherm? Dan kan je Disney Plus online kijken op je computer of laptop. Koppel je die laatste met een kabel aan je tv, dan heb je gelijk de eerste manier waarop je de Disney Plus films en series op een groot scherm kunt kijken. (dat werkt trouwens ook met een beamer, tip tip!)

Met een Chromecast of Apple TV kan je Disney Plus streamen naar je tv. De nieuwste generatie Apple TV’s hebben een Disney Plus app, dan kan je deze direct kijken zonder te streamen. Dat geldt ook voor de Playstation 4 en Xbox One.

Kerstvakantie tip!

Center Parcs Villages Nature Paris naast Disneyland Paris

  • Duurzame huisjes en appartementen
  • Leuke activiteiten en natuurlijk een tropisch zwemparadijs
  • Busverbinding met Disneyland Paris
  • Leerzame workshops zoals brood bakken of chocolade maken

Bekijk prijzen voor dit vakantiepark

Disney Plus streamen naar je tv

Je kunt Disney Plus streamen naar je tv als je een Chromecast of Apple TV hebt. Je opent dan Disney Plus op je smartphone, tablet of laptop en maakt daarna verbinden met de Chromecast of Apple TV die je koppelt aan jouw tv.

Heb je een Smart TV? Dan hoef je niet te streamen maar kan je simpelweg de Disney Plus app downloaden. Zelf heb ik een Samsung Smart tv waarop de Disney Plus app staat geïnstalleerd. Simpelweg inloggen en je kunt de content kijken zonder te streame én zonder mediabox van KPN of Ziggo.

Wat je nu mist?

Onbeperkt Disney, Marvel en Star Wars films kijken. Alle series van Disney Channel, Junior en XD – zonder reclame. De films opslaan voor onderweg of wanneer je op bezoek gaat en geen internetverbinding hebt.

Daarnaast zijn er ook een aantal Disney Plus originals, waaronder The Mandalorian – een Star Wars serie over een Bounty Hunter – en Disney Imagineers over hoe de Disney pretparken zijn gebouwd.

Scroll naar boven