• Home
 • Disneyland Paris
More

  Wat is er deze zomer te doen in Disneyland Paris?

  Nu de meivakantie achter de rug is, kijken veel van jullie waarschijnlijk al uit naar de zomervakantie. Misschien gaan jullie deze zomer wel naar Disneyland Paris! Dan wil je natuurlijk weten wat voor leuke dingen je allemaal kunt doen, zodat je niks hoeft te missen. Deze zomer staat Disneyland Paris in het teken van twee van hun bekende films: Jungle Book & The Lion King.

  Tijdens dit festival kan je op de foto met je favoriete figuren uit de films. Ook is er veel dans, muziek en een speciale parade met alle bekende Disney vriendjes.

  Speciale seizoenen deze zomer in Disneyland Paris

  De speciale seizoenen wisselen elkaar deze zomer in Disneyland Paris af. Tot en met 16 juni is er nog het Marvel Superhelden seizoen. Daarna van 18 t/m 28 juni zijn er de Toy Story Play Days ter ere van de nieuwe Toy Story film. Dan vanaf 30 juni t/m 22 september is er het Lion King & Jungle Festival. Er is in ieder geval genoeg entertainment deze zomer!

  Marvel Superhelden seizoen – t/m 16 juni

  Op dit moment is het Marvel Superhelden seizoen in Disneyland Paris nog in volle gang. Deze vindt plaats in het Walt Disney Studios Park – links van de Tower of Terror. Je kunt hier op de foto met échte Marvel superhelden, maar ook met enorme beelden van onder andere de Hulk en Black Panther.

  Daarnaast zijn er elke dag 3 verschillende Marvel Shows:

  Marvel Super Heroes United

  De Marvel Super Heroes United show wordt gehouden in het theater waar vroeger Cinemagique vertoond werd. Hier komen onder andere de Hulk, Thanos, Iron Man en de Black Widow hun krachten tonen. Dat gaat natuurlijk gepaard met veel actie en special effects. Zelf ben ik niet zo’n fan van Marvel, maar de reacties van de jonge kinderen op de show was heel leuk om te zien. Zij voelden zich net zo stoer als hun Marvel held!

  Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off

  Tijdens deze show dans je samen met Star-Lord en Gamora mee op (foute) muziek uit de jaren ‘70 en ‘80. Ook Groot zal zijn (houterige) dansmoves vertonen. Dit is een goed moment om dicht bij de Guardians of the Galaxy helden te komen.

  Stark Expo: make way for a better tomorrow

  Dit is een stoere show met veel actie en weer speciale effecten. De Avengers nemen het op tegen Loki en tonen hun krachten live op het podium. Ook Captain Marvel zal tijdens deze show polshoogte nemen.

  Toy Story Play Days – 18 t/m 28 juni

  Eind juni komt de film Toy Story 4 uit. Voor Disneyland Paris het perfecte moment om de figuren uit de film in het zonnetje te zetten. Van 18 t/m 28 juni zijn er speciale activiteiten in het Walt Disney Studios Park:

  • Op de foto met Woody, Jesse, Buzz én Bo Peep die in de nieuwste film een grote rol zal spelen
  • Speurtocht om Bo’s nieuwste speelgoed Forky te vinden
  • Exclusieve preview van Toy Story 4 in het Studio Theater

  Ben je fan van de films? Kom dan zeker tijdens de Toy Story Play Days. Je kunt dan namelijk alleen in Disneyland Paris op de foto met Bo Peep in een exclusieve, nieuwe outfit!

  Lion King & Jungle Festival – 30 juni t/m 22 september

  Bijna de hele zomer van 2019 staat Disneyland Paris in het teken van twee bekende films: Lion King en Jungle Book. Dat betekent veel entertainment én natuurlijk op de foto met jouw favoriete figuren.

  Voor het eerst zal de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands te zien zijn. Op het podium staan zangers, dansers en acrobaten in kostuums van bekende figuren uit de film. Natuurlijk op Afrikaanse muziek.

  Daarnaast is er een speciale parade met bekende Disney vriendjes uit de films. Kan je dansen met onder andere Timon, Baloe en Koning Lowietje. Én natuurlijk met ze op de foto. Kortom, dat wordt een swingende zomer in Disneyland Paris.

  Ander entertainment

  Behalve de seizoenen is er in de aanloop van het zomerseizoen ook ander entertainment in Disneyland Paris. Hiermee bedoel ik de exclusieve feestavonden waar je een los ticket voor moet kopen:

  • 1 juni Magical Pride – in navolging van de verschillende Prides wereldwijd zal ook Disneyland Paris in het teken staan van gelijkheid
  • 15 juni Disney Loves Jazz – op deze avond klinkt er in het Walt Disney Studios Park live jazzmuziek, zullen bekende muzikanten Disney liedjes ten gehore brengen én kan je op de foto met figuren zoals Oswald!
  • 5-7 juli Electroland – het eigen Dance Festival van Disneyland Paris met een line up vol bekende dj’s. Natuurlijk zijn ook de attracties op deze avonden open om het entertainment compleet te maken.

  Praktische informatie en tips!

  De zomer is in Disneyland Paris altijd erg populair. De combinatie van lekker weer en schoolvakanties trekt grote aantallen bezoekers naar het Resort. Houd je niet van drukte dan zijn er een aantal manieren om deze te vermijden:

  • Start je dag vroeg, tot 11.00 zijn de Parken nagenoeg leeg en kan je al veel attracties bezoeken
  • Bewaar shows voor de middag, je vermijdt de drukte en bent even uit de zon
  • Zoek op tijd een plekje voor de parade/het vuurwerk als je vooraan wilt staan. Kom zeker 45 min van tevoren
  • Lunch en diner in Disney Village, of zorg dat je vóór 12.00 of 17.00 hebt gegeten in de Parken om de drukte te vermijden
  • Ga ‘s middags terug naar je hotel voor een duik in het zwembad of een dutje, in de loop van de avond neemt de drukte in de Parken af

  Met korting naar Disneyland Paris deze zomer?

  Als je voor 10 juli boekt krijg je tot 25% korting en €100 zakgeld (per boeking) die je kunt gebruiken in de restaurants of winkeltjes. Een goed excuus om dat ene – net iets te dure – souvenir te kopen.

  Deze aanbieding boeken kan hier. Wees er op tijd bij. Toen wij deze week een kamer voor het zomerseizoen reserveerden gaf Disneyland Paris aan dat ze zo goed als vol zitten tot het eind van de zomer!

  Krijg tot 20% korting op je Disney Hotel en entreetickets + €100 zakgeld dat je kunt besteden in de Winkels en Restaurants! Boeken!

  Bianca
  Bianca
  Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

  Laat een berichtje achter!

  Volg ons op social media!

  7,077FansLike
  6,012VolgersVolg

  Plan je ultieme Disneyland Paris vakantie!

  Must Read

  6 dingen in Disney World die voor Nederlanders best vreemd zijn

  Toen ik voor het eerst naar Walt Disney World ging was ik nog nooit eerder buiten Europa geweest. Je zult begrijpen dat...

  Vijf dingen die ik altijd doe als ik in Disneyland Paris ben

  Na al die jaren - ik kom er al sinds 1993 - voelt Disneyland Paris echt als thuis. Door de jaren heen...

  Wat zijn de Dining Packages van Walt Disney World?

  Walt Disney World is altijd op zoek naar nieuwe manieren om bezoekers een nog magischer verblijf te geven. (en er meer aan...

  Prijsverschil hoog- en laagseizoen in Disneyland Paris

  Als je dit artikel leest heb je waarschijnlijk al wat prijzen voor Disneyland Paris vergeleken. Wat is je opgevallen? Natuurlijk het prijsverschil...

  Halloween in Disneyland Paris vs Walt Disney World

  Het klinkt misschien wat vreemd maar vrijdag 16 augustus is er in Walt Disney World het eerste Halloweenfeest. Op die avond verandert...