• Home
 • Disneyland Paris
More

  Het vernieuwde Hotel Cheyenne in Disneyland Paris

  Een bezoek aan Disneyland Paris moet voor iedere gast een onvergetelijk beleving zijn. Natuurlijk kom je naar dit pretpark voor alle attracties, de Disneyfiguren en de bekende parades. Bij een complete ervaring horen ook overnachtingen in één van de hotels, zoals Disney’s Hotel Cheyenne. Deze onderging een aantal veranderingen tijdens een grondige verbouwing. Mocht je er willen reserveren, dan is het belangrijk om deze verschillen te kennen. Zo weet je beter wat je tegenwoordig van Hotel Cheyenne in Disneyland Paris mag verwachten. Niet alles in het gebouw kreeg een enorme metamorfose, maar er blijven genoeg aanpassingen over om je in te verdiepen.

  Het Wilde Westen en Toy Story

  Fanatieke bezoekers van de parken herkennen het hotel mogelijk als Cowboy hotel van Disneyland Paris. Het thema haakt onmiskenbaar in op de sfeer uit het Wilde Westen. Hiermee vallen de kamers op tussen de andere hotelgebouwen van Disney. In het grote Hotel Cheyenne bestaan er zelfs duizend kamers waar de logees mogen overnachten. Sinds de verbouwing blijft de decoratie verwijzen naar cowboys, want ze staat in het teken van Toy Story.

  Afscheid van stapelbedden

  Een hotelverbouwing betekent meer dan alleen nieuwe toevoegingen. De buitenkant met Toy Story krijg je als nieuwe gast mee zodra je incheckt. Andere wijzingen vallen meestal pas op bij wie er vaker komt voor een uitstapje. In het verleden stonden er bijvoorbeeld stapelbedden in de kamers van Disney’s Hotel Cheyenne. Na de opknapbeurt maken dit soort slaapplekken ruimte voor gelijkvloerse bedden. Geen gast klimt voortaan meer een hoogslaper in. Alle bedden staan dus voortaan gewoon op de grond en zonder trap. Deze verandering vergroot de veiligheid voor de kinderen die er slapen en de ´gewone´ bedden zijn makkelijker op te maken.

  De speciale Texaskamer

  Ieder hotel heeft zo zijn bijzondere kamers die extra opvallen tussen de rest van het aanbod. In Hotel Cheyenne Disneyland Paris is dat de Texaskamer. Deze valt met geen enkele andere ruimte in het gebouw te vergelijken omdat hij snel de aandacht trekt. De klant krijgt er de keuze tussen een tweepersoonsbed en een bed met onderschuifbed, of twee tweepersoonsbeden. Door deze optie biedt de kamer verschillende gezelschappen van een man of vier onderdak. De Texaskamer is gerenoveerd waardoor je er nu het ‘Toy Story met Sheriff Woody’ thema te zien krijgt.

  Stap voor stap renoveren

  Disney’s Hotel Cheyenne kreeg geen metamorfose waarbij alle onderdelen van de verbouwing tegelijk aan de beurt kwamen. Het project kenmerkt zich juist door de geleidelijk aanpak waarmee alle veranderingen ontstonden. Tijdens de verbouwing van het café draaide het restaurant bijvoorbeeld gewoon door. Dit hotel blijft het Cowboy Hotel Disneyland Paris die doet denken aan deze avontuurlijke figuren. Met de komst van Toy Story blijft de uitstraling gericht op het Wilde Westen. Tot aan de Texaskamer aan toe zal dit thema niemand ontgaan. Dat de stapelbedden plaats maken voor gelijkvloerse bedden is wel een verschil dat je merkt van de verbouwing.

  Krijg tot 20% korting op je Disney Hotel en entreetickets + €100 zakgeld dat je kunt besteden in de Winkels en Restaurants! Boeken!

  Bianca
  Bianca
  Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

  Laat een berichtje achter!

  Volg ons op social media!

  7,077FansLike
  6,012VolgersVolg

  Plan je ultieme Disneyland Paris vakantie!

  Must Read

  6 dingen in Disney World die voor Nederlanders best vreemd zijn

  Toen ik voor het eerst naar Walt Disney World ging was ik nog nooit eerder buiten Europa geweest. Je zult begrijpen dat...

  Vijf dingen die ik altijd doe als ik in Disneyland Paris ben

  Na al die jaren - ik kom er al sinds 1993 - voelt Disneyland Paris echt als thuis. Door de jaren heen...

  Wat zijn de Dining Packages van Walt Disney World?

  Walt Disney World is altijd op zoek naar nieuwe manieren om bezoekers een nog magischer verblijf te geven. (en er meer aan...

  Prijsverschil hoog- en laagseizoen in Disneyland Paris

  Als je dit artikel leest heb je waarschijnlijk al wat prijzen voor Disneyland Paris vergeleken. Wat is je opgevallen? Natuurlijk het prijsverschil...

  Halloween in Disneyland Paris vs Walt Disney World

  Het klinkt misschien wat vreemd maar vrijdag 16 augustus is er in Walt Disney World het eerste Halloweenfeest. Op die avond verandert...