• Home
 • Disneyland Paris
More

  Vip rondleiding in Disneyland Paris

  Eén van de zaken die al heel lang op mijn verlanglijst staat is een Vip rondleiding in Disneyland Paris. In Disney World zag ik deze groepjes regelmatig lopen. Maximaal 10 personen die samen met een gids door de Parken struinen en bij attracties nauwelijks in de rij hoeven te staan. Geen gedoe met restaurantreserveringen of Fastpassen. Zij regelen alles voor je. Dat kan niet goedkoop zijn….en dat klopt. Ook Disneyland Paris heeft Vip rondleidingen en daar moet je behoorlijk diep voor in je buidel tasten. Maar dan heb je wel de ultieme luxe!

  Wat is een Vip Rondleiding in Disneyland Paris?

  Een Vip Rondleiding is een Disney dag zoals jij dat wilt. Je gaat in de attracties die jij kiest, zonder lang te hoeven wachten en je hebt altijd een plek in je favoriete restaurant. De gids leidt je rond en vertelt ondertussen allerlei leuke feitjes. Ook voor parades en shows hoef je niet uren vooraf een plek te reserveren. Je krijgt namelijk toegang tot een Vip gedeelte waar je het beste uitzicht hebt.

  De Vip Rondleiding in Disneyland Paris is iets wat met name door bekende mensen wordt gebruikt. Maar wist je dat het voor iedereen beschikbaar is? Zolang je het maar ruim van tevoren reserveert en de hoge kosten kunt betalen. Want zo’n privégids is niet goedkoop!

  De kosten

  In het laagseizoen betaal je voor 5 uur €1700. De groep mag dan uit maximaal 10 personen bestaan. Gaan er meer personen mee dan moet je een extra gids boeken. De kosten voor een Vip Rondleiding zijn in het hoogseizoen vanzelfsprekend duurder, dan betaal je €2200 voor 5 uur. Elk extra uur kost €340 in het laagseizoen of €440 in het hoogseizoen, mits deze aan een sluitend zijn. Wil je later op de dag weer gebruik maken van de gids, bijvoorbeeld voor het vuurwerk? Dan kost dit €600 per uur extra.

  Deze kosten zijn exclusief toegang tot de Disney Parken. Je kunt deze kaartjes direct meebestellen of bijvoorbeeld de kaartjes gebruiken die je bij je arrangement krijgt als je in een Disney hotel slaapt.

  Is een Vip rondleiding de moeite waard?

  Het is natuurlijk een hoop geld. Minimaal €1700 voor 5 uurtjes. Als je met een groep van 10 man gaat kan je de kosten nog delen, maar ben je met minder dan neemt het zeker een grote hap uit je budget. Zeker als je je bedenkt dat dit bovenop de kosten voor je verblijf komt. Ook souvenirs en het eten moet je nog steeds zelf betalen. Voor de meeste bezoekers is het boeken van een privé-gids niet rendabel en misschien ook wel zonde van het geld.

  Maar hoe bijzonder is het om je een dag lang door de Disney Parken te laten leiden. Je bedenken dat je in Crush’s Coaster wilt maar er een rij van 120 minuten staat. Dat de gids dan op magische wijze zorgt dat jij binnen een paar minuten in het karretje zit en kan genieten van de rit. Dat je ook zonder reservering op de dag zelf nog bij Inventions kunt eten – ook in het hoogseizoen? En dat Mickey of de Prinsessen tijd voor je vrij maken zelfs als er een lange rij staat.

  Een Vip Rondleiding door Disneyland Paris is de ultieme belevenis. Je haalt echt alles uit je Disney dag en het is een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Als je met een grote groep gaat kunnen jullie samen geld inzamelen om zo de rondleiding te kunnen bekostigen. Dan valt het nog enigzins mee.

  Misschien het enige nadeel is dat de gids overal met je mee naartoe gaat – afgezien van de toiletten. Je bent dus niet samen als groep maar er is altijd een vreemde bij. Willen jullie even een momentje voor jezelf, dat kan, maar de tijd loopt gewoon door. Neem je een uurtje rust en wil je daarna weer een gids dan betaal je een stuk meer voor dat uur dan als je het aan één sluitend had gedaan.

  Bij mij staat dit zeker op mijn verlanglijstje en wie weet komt het er in de toekomst nog eens van. Overigens, boeken kan via de Disneyland Paris website. Zou jij zoveel geld over hebben voor een Vip Rondleiding in Disneyland Paris?

  Krijg tot 20% korting op je Disney Hotel en entreetickets + €100 zakgeld dat je kunt besteden in de Winkels en Restaurants! Boeken!

  Bianca
  Bianca
  Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

  Laat een berichtje achter!

  Volg ons op social media!

  6,504FansLike
  19VolgersVolg

  Plan je ultieme Disneyland Paris vakantie!

  Must Read

  Rustige plekjes in het Disneyland Park

  Soms wil je in Disneyland Paris even aan de drukte ontsnappen. Om uit te rusten of om je eigen lunch/snacks te eten....

  Vier redenen waarom je beter naar een Disney World After Hours event kunt gaan!

  Walt Disney World heeft alweer een tijdje After Hours events. Tijdens zo'n event blijft het Park na sluitingstijd nog 3 uur langer...

  Lion King merchandise te koop in Disneyland Paris

  Wie van jullie heeft de nieuwe Leeuwenkoning film al gezien? Zelf ben ik er nog niet aan toegekomen maar ik hoor dat...

  Naar Duinrell: attracties, lekker eten en een duik in het nieuwe buitenzwembad!

  Gisteren waren wij een dag in Duinrell. Op uitnodiging van het Park zelf om als één van de eersten het nieuwe buitengedeelte...

  Hoe is het om een (Disney) pretparken blog te hebben?

  Vandaag zal ik jullie een kijkje geven in mijn keuken. Want hoe is het om een (Disney) pretparken blog te hebben? Heel...