• Home
 • Disneyland Paris
More

  Disney Loves Jazz – muziek, attracties en op de foto met Oswald!

  Toen ik de aankondiging van Disney Loves Jazz zag werd ik toch een beetje enthousiast. Niet alleen ben ik een Jazz liefhebber, maar je kunt tijdens het evenement ook op de foto met hele bijzondere figuren. Met name toen ik las dat Oswald en Hortensia ook naar het evenement zouden komen was ik om! Voor wie niet weet wie dat zijn, Oswald is de oudere broer van Mickey Mouse. Hij is het originele Disney figuur die Walt Disney kwijt raakte, omdat een ander bedrijf de rechten bleek te hebben. Kort nadat hij Oswald kwijt raakte tekende Walt Mickey Mouse en de rest is geschiedenis.

  Behalve op de foto met Oswald is er tijdens dit evenement nog veel meer te doen!

  Disney Loves Jazz – het programma!

  Disney Loves Jazz wordt op 15 juni gehouden in het Walt Disney Studios Park. Het evenement start om 20.00 en duurt tot 02.00. Attracties zijn de hele avond geopend en er zijn diverse podia waar jazzmuzikanten optreden. Daarnaast kan je op de foto met allerlei figuren die je normaal gesproken niet ziet!

  In het Walt Disney Studios park staat er een podium bij de Tower of Terror waar diverse artiesten optreden. Er is de hele avond jazzmuziek te horen in het Park. Daarnaast zijn er die avond 2 concerten waar normaal gesproken de show Moteurs Action wordt gehouden. Hier treden 3 artiesten – Thomas Dutronc, Hugh Coltman en China Moses – op. Zij zingen jazzvarianten van bekende Disney liedjes. Bij het reserveren van de tickets moet je vooraf de concerttijd kiezen: 20.15 of 22.30.

  Figuren tijdens Disney Loves Jazz

  Je kunt tijdens dit evenement op de foto met figuren uit de volgende films:

  • Aristocats: Marie, Toulouse, Berlioz en hun butler Edgar
  • Princess and the frog: Tiana, Naveen, Louis en Dr Facilier
  • Jungle Book: Baloe en Koning Lowietje
  • Toy Story: Buzz Lightyear en Woody
  • De klassiekers: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Oswald en Hortensia

  Wat is er verder te doen tijdens Disney Loves Jazz?

  Behalve de muziek en de figuren zijn ook de attracties in het Walt Disney Studios Park geopend. Maak een ritje in Crush’s Coaster, Ratatouille of in de Toy Story attracties. Doordat het een evenement is waar je een extra ticket voor moet kopen is zullen de wachtrijen over het algemeen korter zijn. Zeker aan het eind van de avond. Veel mensen verlaten aan het eind van de shows het Park. Zeker als de laatste show van 22.30 afgelopen is. Hierna zal je merken dat het aanzienlijk rustiger wordt en je niet zo lang hoeft te wachten bij de figuren.

  Praktische informatie

  • Disney Loves Jazz wordt gehouden op 15 juni 2019 van 20.00 t/m 02.00 uur in het Walt Disney Studios Park
  • Tickets kosten €79 per persoon als je vanaf 20.00 in het Park wilt, vanaf 16.00 is het €99 (kaartjes kan je hier boeken)
  • Normale toegangskaarten – die je bij je arrangement krijgt – bieden geen toegang tot dit evenement je moet hiervoor een apart kaartje kopen
  • Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus op=op

  Wat merk je als normale bezoeker van dit evenement?

  Ga je op 15 juni naar Disneyland Paris en heb je geen ticket voor het Disney Loves Jazz evenement? Dan kan je op die dag beter het Walt Disney Studios park mijden. Of het Park ruim voor 16.00 verlaten. Hierna stromen de bezoekers van het evenement binnen en zal het drukker worden in het Park. Daarnaast zal je die dag merken dat er meer volk op de been is met name in Disney Village.

  Krijg tot 20% korting op je Disney Hotel en entreetickets + €100 zakgeld dat je kunt besteden in de Winkels en Restaurants! Boeken!

  Bianca
  Bianca
  Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

  Laat een berichtje achter!

  Volg ons op social media!

  6,535FansLike
  19VolgersVolg

  Plan je ultieme Disneyland Paris vakantie!

  Must Read

  Rustige plekjes in het Disneyland Park

  Soms wil je in Disneyland Paris even aan de drukte ontsnappen. Om uit te rusten of om je eigen lunch/snacks te eten....

  Vier redenen waarom je beter naar een Disney World After Hours event kunt gaan!

  Walt Disney World heeft alweer een tijdje After Hours events. Tijdens zo'n event blijft het Park na sluitingstijd nog 3 uur langer...

  Lion King merchandise te koop in Disneyland Paris

  Wie van jullie heeft de nieuwe Leeuwenkoning film al gezien? Zelf ben ik er nog niet aan toegekomen maar ik hoor dat...

  Naar Duinrell: attracties, lekker eten en een duik in het nieuwe buitenzwembad!

  Gisteren waren wij een dag in Duinrell. Op uitnodiging van het Park zelf om als één van de eersten het nieuwe buitengedeelte...

  Hoe is het om een (Disney) pretparken blog te hebben?

  Vandaag zal ik jullie een kijkje geven in mijn keuken. Want hoe is het om een (Disney) pretparken blog te hebben? Heel...