• Home
  • Disneyland Paris

Disney Loves Jazz – muziek, attracties en op de foto met Oswald!

Toen ik de aankondiging van Disney Loves Jazz zag werd ik toch een beetje enthousiast. Niet alleen ben ik een Jazz liefhebber, maar je kunt tijdens het evenement ook op de foto met hele bijzondere figuren. Met name toen ik las dat Oswald en Hortensia ook naar het evenement zouden komen was ik om! Voor wie niet weet wie dat zijn, Oswald is de oudere broer van Mickey Mouse. Hij is het originele Disney figuur die Walt Disney kwijt raakte, omdat een ander bedrijf de rechten bleek te hebben. Kort nadat hij Oswald kwijt raakte tekende Walt Mickey Mouse en de rest is geschiedenis.

Behalve op de foto met Oswald is er tijdens dit evenement nog veel meer te doen!

Disney Loves Jazz – het programma!

Disney Loves Jazz wordt op 15 juni gehouden in het Walt Disney Studios Park. Het evenement start om 20.00 en duurt tot 02.00. Attracties zijn de hele avond geopend en er zijn diverse podia waar jazzmuzikanten optreden. Daarnaast kan je op de foto met allerlei figuren die je normaal gesproken niet ziet!

In het Walt Disney Studios park staat er een podium bij de Tower of Terror waar diverse artiesten optreden. Er is de hele avond jazzmuziek te horen in het Park. Daarnaast zijn er die avond 2 concerten waar normaal gesproken de show Moteurs Action wordt gehouden. Hier treden 3 artiesten – Thomas Dutronc, Hugh Coltman en China Moses – op. Zij zingen jazzvarianten van bekende Disney liedjes. Bij het reserveren van de tickets moet je vooraf de concerttijd kiezen: 20.15 of 22.30.

Figuren tijdens Disney Loves Jazz

Je kunt tijdens dit evenement op de foto met figuren uit de volgende films:

  • Aristocats: Marie, Toulouse, Berlioz en hun butler Edgar
  • Princess and the frog: Tiana, Naveen, Louis en Dr Facilier
  • Jungle Book: Baloe en Koning Lowietje
  • Toy Story: Buzz Lightyear en Woody
  • De klassiekers: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Oswald en Hortensia

Wat is er verder te doen tijdens Disney Loves Jazz?

Behalve de muziek en de figuren zijn ook de attracties in het Walt Disney Studios Park geopend. Maak een ritje in Crush’s Coaster, Ratatouille of in de Toy Story attracties. Doordat het een evenement is waar je een extra ticket voor moet kopen is zullen de wachtrijen over het algemeen korter zijn. Zeker aan het eind van de avond. Veel mensen verlaten aan het eind van de shows het Park. Zeker als de laatste show van 22.30 afgelopen is. Hierna zal je merken dat het aanzienlijk rustiger wordt en je niet zo lang hoeft te wachten bij de figuren.

Praktische informatie

  • Disney Loves Jazz wordt gehouden op 15 juni 2019 van 20.00 t/m 02.00 uur in het Walt Disney Studios Park
  • Tickets kosten €79 per persoon als je vanaf 20.00 in het Park wilt, vanaf 16.00 is het €99 (kaartjes kan je hier boeken)
  • Normale toegangskaarten – die je bij je arrangement krijgt – bieden geen toegang tot dit evenement je moet hiervoor een apart kaartje kopen
  • Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus op=op

Wat merk je als normale bezoeker van dit evenement?

Ga je op 15 juni naar Disneyland Paris en heb je geen ticket voor het Disney Loves Jazz evenement? Dan kan je op die dag beter het Walt Disney Studios park mijden. Of het Park ruim voor 16.00 verlaten. Hierna stromen de bezoekers van het evenement binnen en zal het drukker worden in het Park. Daarnaast zal je die dag merken dat er meer volk op de been is met name in Disney Village.

Disneyland Paris aanbieding

25% KORTING OP VERBLIJF EN ENTREE
+ €200 ZAKGELD

Bianca
Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Volg ons op social media!

6,043FansLike

Must Read

Alles over de parades in Disneyland Paris én tips voor de beste plaatsen!

Disney pretparken staan bekend om hun parades. Op een vast tijdstip trekt er (vrijwel) elke dag een bonte stoet aan praalwagens voorbij...

Pretparken in de omgeving van Orlando!

Orlando staat bekend om de vele pretparken die zich in de buurt van deze grote stad bevinden. Walt Disney World is waarschijnlijk...

Het einde van Illuminations en andere veranderingen in Epcot

Na 20 jaar verdwijnt de populaire avondshow in Epcot, Illuminations: Reflections of Earth. Toen ik dit nieuws voor het eerst hoorde was...

Magical Pride in Disneyland Paris

In Disneyland Paris kan iedereen zichzelf zijn. Om dit te vieren is er op 1 juni 2019 de Magical Pride in het...

Disney’s Grand Floridian – het meest luxe hotel van Walt Disney World

Je hebt soms van die hotels waar je op slag verliefd op wordt zonder er geslapen te hebben. Dat heb ik met...
X