• Home
  • Disneyland Paris

Discoveryland

Ga op ruimtereis en vecht samen met Buzz Lightyear tegen de slechte keizer Zurg. Dans mee met Captain EO ga mee naar Endor tijdens een vlucht met Star Tours.
Vlieg door de lucht in Orbitron of rijd zelf in een echte auto in Autopia. In Discoveryland ga je op reis door de ruimte en ontdek je de meest bijzondere uitvindingen, zoals de Nautilus van kapitein Nemo.

Attracties Discoveryland

Buzz Lightyear Laser Blast
Stap in je Star Cruiser, ruimte kadet, want je gaat samen met Buzz Lightyear het gevecht aan met Keizer Zurg! Versla de ruimtemonsters en redt het universum van het kwaad. Alleen zo verdien je punten om toe te treden tot de elitegroep van Space Rangers.

Space Mountain: Mission 2
Altijd al eens naar de maan willen reizen? Dat kan met Space Mountain Mission 2! Maar deze wilde rit is alleen voor echte astronauten. Met hoge snelheid word je uit het kanon naar de maan geschoten, waar je een adembenemende rit maakt langs planeten en meteorieten. Loopings, kurkentrekkers en snelle bochten, deze missie is alleen voor de ervaren ruimtereizigers!

Star Tours
Stap aan boord bij Kapitein Rex voor een comfortabel ritje naar de planeet Endor. Helaas is het de eerste vlucht van deze kapitein, waardoor er nogal wat dingen misgaan. Zo neemt de brokkenpiloot een verkeerde afslag en komt middenin een ruimtegevecht terecht. Als dat maar goed gaat!

Captain EO
Een echte klassieker in het Disneyland Park is Captain EO. Michael Jackson neemt je mee op avontuur door de ruimte en gaat de strijd aan met de gemene “Supreme Leader”. Dans en zing mee met deze bijzondere 3D film vol met special effects.

Autopia
Zelf een auto besturen mag pas vanaf je achtiende…maar niet in Disneyland Parijs. In Autopia mag je zelf rijden in een echte auto! Voel de wind door je haar en verbeter je rijstijl op de mini snelwegen. Zelfs de allerkleinsten kunnen rijden in deze auto’s, natuurlijk onder begeleiding van een volwassenen.

Orbitron
Start je ruimteschip en vlieg naar de ruimte in het Orbitron. Maak een indrukwekkende toch door de melkweg en langs alle planeten, terwijl de raketten je tot grote hoogte brengen. En na het ritje word je weer veilig op aarde afgezet!

Disneyland Paris aanbieding

25% KORTING OP VERBLIJF EN ENTREE
+ €200 ZAKGELD

Bianca
Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!
Vorig artikelFantasyland
Volgend artikelDisney’s Hotel New York

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Volg ons op social media!

6,056FansLike

Must Read

Electroland in Disneyland Paris

Na de eerdere succesvolle edities komt ook in 2019 Electroland weer terug naar Disneyland Paris. Hoewel dit een druk bezocht evenement is...

Hoeveel dagen heb je nodig in Walt Disney World?

Als je naar Walt Disney World gaat wil je natuurlijk het meeste uit je bezoek halen. Zoveel mogelijk attracties, shows en parades...

Marvel in Disneyland Paris

Als lid van de aandeelhoudersclub van Disneyland Paris krijg je af en toe e-mails met persberichten. Gisteren ging het bericht over Marvel...

Is Walibi Holland ook leuk als je geen tiener bent?

Al een aantal jaar richt Walibi Holland zich in de marketinguittingen op tieners. Jongeren die hard willen gaan! Nou behoor ik al...

Eten in de Efteling of zelf bammetjes meenemen?

In een pretpark zijn er grofweg twee groepen mensen. De één zweert bij het meenemen van eigen boterhammen om geld te besparen...

Disneyland Paris Aanbieding

25% KORTING OP JE VERBLIJF
+ €200 ZAKGELD

X