Home Blog Deze schoenen moet elke Disney fan hebben. De Disney Prinsessen collectie van TOMS!

Deze schoenen moet elke Disney fan hebben. De Disney Prinsessen collectie van TOMS!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Als je mijn blog kent weet je dat ik gek ben van Disney! Films, spulletjes, pretparken. Als het met Disney te maken heeft ben ik fan. Zo ook van de nieuwe Disney prinsessen collectie van TOMS. Want wat zijn ze schattig!

TOMS Disney Prinsessen collectie

Sinds deze week zijn ze dan eindelijk verkrijgbaar, de eerste schoenen van deze Disney prinsessen collectie van TOMS. Assepoester mag de spits afbijten. In juli volgt Doornroosje en in augustus Sneeuwwitje.

Voor Disney liefhebbers hebben deze schoenen een extra magisch randje. De prints die erop staan komen namelijk uit de archieven van Disney en zijn gecreëerd tussen halverwege de jaren ’30 en eind jaren ’50. Dat betekent dat deze komen uit de tijd dat Walt nog onder ons was. Nostalgie waar een Disney hart sneller van gaat kloppen.

Eigenlijk vind ik ze al ontzettend mooi om aan de muur te hangen. Je ziet van welke film ze komen, maar hebben toch iets unieks.

De schoenen

Voor deze collectie hebben de comfortabele instappers van TOMS één van deze nostalgische prints gekregen. In totaal kan je uit 4 verschillende ontwerpen kiezen:

Met de jurk van Assepoester – €60Met het glazen muiltje – €70

Met Gus&Jac (de muizen) – €60

Nog eentje met Gus&Jac – €70

En nu vraag je je misschien af, zijn ze er ook voor kinderen? Ja zeker! En ze zijn super schattig.

Bijna alle prints die voor volwassenen te krijgen zijn, zijn er ook voor kinderen. Behalve de print van het glazen muiltje. De prijs voor deze kindervarianten ligt tussen de €45-€50.

Voor elk paar schoenen dat je koopt doneert toms een paar schoenen aan een kind in nood. One for One®

Waarom schoenen van TOMS

Behalve dat je als Disney liefhebber niet zonder deze schoenen kunt, steun je met het aanschaffen hiervan ook kinderen in nood. Als dat geen reden is om te shoppen!

Met de opbrengst van de schoenen kan TOMS diverse wereldwijde goede doelen steunen. Daarmee geven zij niet alleen schoenen aan kinderen die dat hard nodig hebben. Ook ondersteunen zij organisaties die zorgen dat de kinderen naar school kunnen gaan en waardoor ze hopelijk een betere toekomst hebben.

De andere 2 collecties

De Assepoester collectie is het begin van deze 3-delige Disney Prinsessen collectie van TOMS. In juli komt namelijk de Doornroosje collectie en in augustus de Sneeuwwitje collectie.

Hieronder alvast een klein voorproefje hoe deze eruit komen te zien:

Doornroosje

Sneeuwwitje

Bestellen?

De Assepoester collectie is sinds deze week te koop via de website van TOMS. De verzending is gratis en de schoenen worden binnen gemiddeld 1 tot 3 werkdagen bij je thuis afgeleverd.

Keuzes, keuzes, keuzes

Tja en dan natuurlijk de vraag, welke moet je kiezen. Zelf vind ik de schoen met de Assepoester print – de blauwe met de verschillende jurken – het leukst. Maar eigenlijk die met al die muizen ook. Stiekem zijn ze allemaal heel leuk! Welke zou jij kiezen?

Update – Ze zijn binnen!!

Ze zijn te leuk om niet aan te schaffen. Met het goede doel in mijn achterhoofd + de kortingscode uit de nieuwsbrief heb ik ze dan toch maar gekocht.

Ze zijn in het echt nog leuker dan op de foto. Let wel op de schoenen vallen groot dus bestel een (halve) maat kleiner.