Home Blog Descendants 3: het verhaal en online kijken!

Descendants 3: het verhaal en online kijken!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Descendants 3 is de laatste film met de geliefde acteur Cameron Boyce, die veel van ons ook kenden van zijn rol in Jessie. De serie waarin je hem echt zag opgroeien. Maar zoals we allemaal weten is hij helaas niet meer onder ons. Toch geeft dat voor mij toch wel een klein zwart randje aan deze film.

Heb je nog nooit een Descendants film gezien dan zal ik je eerst wat achtergrondinformatie geven. In deze Disney Channel films draait het om de kinderen – afstammelingen/descendants – van bekende Disney figuren. Ja, serieus, en dat is leuker dan je denkt.

Want heb je je nooit eens afgevraagd wat er nou na die sprookjes gebeurt? Hoe romantisch is “en ze leefden nog lang en gelukkig” nog met pubers in huis. Laat dat nou precies (nou zo ongeveer) zijn waar deze films om draaien.

Descendants 3 – de film

In deze film zitten de Descendants zichzelf en elkaar weer goed in de weg. Voor wie de films niet kent nog een korte intro. Het draait om twee groepen kinderen: de kids van de prinsen en prinsessen, zoals die van Aurora, Belle en de Fairy Godmother. En de grotere groep kinderen van slechterikken: de kinderen van Jaraf, Cruella de Vil (Cameron Boyce), Maleficent, Captain Hook en Dr Facilier.

Descendants 3 draait voornamelijk om Mal – dochter van Maleficent, Audrey – dochter van Prinses Aurora, en Ben – zoon van Belle en het Beest.

Mal en Ben hebben een relatie en Ben vraagt haar ten huwelijk. Audrey wil er alles aan doen om dit tegen te houden. Mede dankzij haar acties besluit Mal dat de barrière tussen het Isle of the Lost en Auradon permanent gesloten moet worden. Zeker, omdat Hades heeft geprobeerd om te ontsnappen.

Natuurlijk wordt dit haar niet in dank afgenomen. Dit in combinatie met de jaloezie van Audrey zorgt voor weer een spannend avontuur. Maar hoe loopt het af? Tja, daar zal je toch echt de film voor moeten zien!

Wanneer te zien en online kijken!

De maand april zit vol nieuwe films en series op Disney Plus. Vanaf 19 april komt daar ook deze film bij. Dus nog eventjes geduld. De eerste twee delen staan er al wel op, net als de korte film.

Deze film kijken? Meld je dan hier aan voor Disney Plus!

Andere Disney films