Menu
Disney Plus / Lifestyle

Descendants 3: wanneer beschikbaar en gratis online kijken!

Descendants 3 is de laatste film met de geliefde acteur Cameron Boyce, die veel van ons ook kenden van zijn rol in Jessie. De serie waarin je hem echt zag opgroeien. Maar zoals we allemaal weten is hij helaas niet meer onder ons. Toch geeft dat voor mij toch wel een klein zwart randje aan deze film.

Heb je nog nooit een Descendants film gezien dan zal ik je eerst wat achtergrondinformatie geven. In deze Disney Channel films draait het om de kinderen – afstammelingen/descendants – van bekende Disney figuren. Ja, serieus, en dat is leuker dan je denkt.

Want heb je je nooit eens afgevraagd wat er nou na die sprookjes gebeurt? Hoe romantisch is “en ze leefden nog lang en gelukkig” nog met pubers in huis. Laat dat nou precies (nou zo ongeveer) zijn waar deze films om draaien.

Descendants 3 – de film

In deze film zitten de Descendants zichzelf en elkaar weer goed in de weg. Voor wie de films niet kent nog een korte intro. Het draait om twee groepen kinderen: de kids van de prinsen en prinsessen, zoals die van Aurora, Belle en de Fairy Godmother. En de grotere groep kinderen van slechterikken: de kinderen van Jaraf, Cruella de Vil (Cameron Boyce), Maleficent, Captain Hook en Dr Facilier.

Descendants 3 draait voornamelijk om Mal – dochter van Maleficent, Audrey – dochter van Prinses Aurora, en Ben – zoon van Belle en het Beest.

Mal en Ben hebben een relatie en Ben vraagt haar ten huwelijk. Audrey wil er alles aan doen om dit tegen te houden. Mede dankzij haar acties besluit Mal dat de barrière tussen het Isle of the Lost en Auradon permanent gesloten moet worden. Zeker, omdat Hades heeft geprobeerd om te ontsnappen.

Natuurlijk wordt dit haar niet in dank afgenomen. Dit in combinatie met de jaloezie van Audrey zorgt voor weer een spannend avontuur. Maar hoe loopt het af? Tja, daar zal je toch echt de film voor moeten zien!

Wanneer te zien en gratis kijken!

De maand april zit vol nieuwe films en series op Disney Plus. Vanaf 19 april komt daar ook deze film bij. Dus nog eventjes geduld. De eerste twee delen staan er al wel op, net als de korte film.

Ben je nog niet eerder lid geweest van Disney Plus? Dan kan je deze film gratis bekijken. Je mag de streamingdienst van Disney namelijk 7 dagen proberen. Moet je je natuurlijk pas aanmelden als de film ook echt erop staat he! Kost je niks en je kan het opzeggen wanneer je wilt. Een prima moment om al die oude Disney films nogmaals te bekijken.

Om gebruik te maken van deze aanbieding kan je je hier gratis aanmelden. Binnen een paar minuten kan je dan elke Disney film en serie op je telefoon, tablet of zelfs tv bekijken. Hartstikke handig, zeker voor die dagen dat je binnen moet zitten.

Andere Disney films

Bianca About Author

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

2 Comments

 • Avatar
  Descendants Lover
  apr 19, 2020 at 9:14 am

  Hoi, ik zie Descendants 3 niet via mijn Disney+ menu. Dus misschien moet ik nog een paar uur wachten

  Reply
  • Bianca
   Bianca
   apr 19, 2020 at 10:09 am

   Hoi, bij mij staat de film er tussen. Bij jou nu ook?

   Reply

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: