Home Nederland Dagje naar Roermond

Dagje naar Roermond

Roermond is een stad in het zuiden van Nederland. Het is een stad met een rijke historie waar je alleen al een dag zoet zult zijn met het bekijken van de bezienswaardigheden.

Wat je hier zeker niet mag missen is de Sint Christoffelkathedraal waarvan de bouw in 1410 begon. Deze vind je op de Markt, een plek met historische gebouwen en gezellige terrassen.

Een ander plein dat je niet mag missen is het Munsterplein met hier de Onze Lieve Vrouwe Munsterkerk.

Tip! De beste prijzen voor Disneyland Paris, ook tijdens de schoolvakanties. Incl. Disney Hotel en tickets!
Bekijken

Voor wat ontspanning moet je langs het water zijn. Langs de Roerkade vind je diverse restaurants en bars. En via de Stenen Brug steek je zo over naar de Voorstad St Jacob Roermond met nog veel meer bezienswaardigheden.

Winkelen kan je hier zeker ook. De meeste winkels zitten in de straten rond het Munsterplein. Maar Roermond heeft nog iets anders, een outlet shopping centrum in de stad. Designer Outlet Roermond is een winkelcentrum waar je merkproducten kunt kopen met een hoge korting. Zeker een bezoekje waard.

Kortom, Roermond is een gezellige stad vol restaurants en terrassen, winkels, maar ook een hoop bezienswaardigheden die voortkomen uit de rijke historie van de stad.


De Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris t/m 30 september 2023!

Boek je verblijf tijdens onze 30 verjaardag, je kunt jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Categorieën

Advertentie

Nieuwste posts

Reactie achterlaten

* Door dit formulier te gebruiken stem je in met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

© 2012-2023 WereldvolMagie