Home Dagje weg Kaasmarkt Gouda bezienswaardigheden

Kaasmarkt Gouda bezienswaardigheden

Denk je aan Gouda, dan denk je aan kaas. Goudse kaas, of “Koeda” zoals de Amerikanen zeggen, is niet meer weg te denken van onze lunch- en ontbijttafel. Eén van de toeristische attracties in de stad is de Gouda Kaasmarkt.

Van 1 april t/m eind augustus vindt de Kaasmarkt traditiegetrouw plaats op donderdagochtend. In 2021 zal dat vanaf 1 juli zijn. Tussen 10.00 en 13.00 vind je de Gouda Kaasmarkt op de Markt. De markt begint met een waar tafereel waar op traditionele wijze de kazen uitgeladen worden. Zorg dat je op tijd bent, want deze show aanschouwen hoort eigenlijk wel bij een het bezoeken van de Kaasmarkt.

Tip! De beste prijzen voor Disneyland Paris, ook tijdens de schoolvakanties. Incl. Disney Hotel en tickets!
Bekijken

Op de markt koop je behalve veel kaas ook andere streekproducten. Genoeg lekkernijen, ook als je niet van kaas houdt. De middaguren kan je ook vullen in de stad. Bijvoorbeeld met winkelen in de gezellige straatjes, eten op één van de vele terrassen of met het bekijken van de andere bezienswaardigheden in de stad.

Gouda heeft een app die je wegwijs maakt langs alle toeristische plekjes in de stad. Je kunt deze downloaden in de appstore op je telefoon.

De Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris t/m 30 september 2023!

Boek je verblijf tijdens onze 30 verjaardag, je kunt jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Categorieën

Advertentie

Nieuwste posts

Reactie achterlaten

* Door dit formulier te gebruiken stem je in met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

© 2012-2023 WereldvolMagie