Jumpsquare Rijswijk: wat is er te doen?

Jumpsquare Rijswijk is een indoor trampolinepark. Met een grootte van 3000m2 is het meteen ook het grootste trampolinepark van Europa.

Het park bestaat uit twee delen: de trampolines en het Airpark. Dat is groter dan je je wellicht voor kunt stellen.

Alleereerst het Airpark, dit is een indoor hindernisbaan die je misschien kent van tv. Je klimt over allerlei obstakels, of moet er juist onderdoor, om het eind van het parcours te bereiken.

En dan natuurlijk de trampolines. Dit zijn er tientallen die aaneengeschakeld zitten. Hierdoor kan je naast springen ook wat trucjes doen. Verder is er een trapeze boven een bak met schuim, een tumblingbaan om tricks te oefenen en een grote BigAirBag waar je jezelf op kunt laten vallen.

De prijzen voor toegang tot zowel het trampolinepark en het Airpark beginnen bij €12,99 voor een uurtje. Voor kinderen onder de 7 is er een speciaal tarief.

Je kunt ook je kinderfeestje vieren bij Jumpsquare. Dit is inclusief springen, een zakje chips, ijsje en onbeperkt limonade. Op vrijdag en zaterdag is er vanaf 17:00 uur Disco Jump Party, waarbij de ruimte wordt omgetoverd tot een dansfeest.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven