Home Dagje weg Jumpsquare Rijswijk: wat is er te doen?

Jumpsquare Rijswijk: wat is er te doen?

Jumpsquare Rijswijk is een indoor trampolinepark. Met een grootte van 3000m2 is het meteen ook het grootste trampolinepark van Europa.

Het park bestaat uit twee delen: de trampolines en het Airpark. Dat is groter dan je je wellicht voor kunt stellen.

Alleereerst het Airpark, dit is een indoor hindernisbaan die je misschien kent van tv. Je klimt over allerlei obstakels, of moet er juist onderdoor, om het eind van het parcours te bereiken.

Tip! De beste prijzen voor Disneyland Paris, ook tijdens de schoolvakanties. Incl. Disney Hotel en tickets!
Bekijken

En dan natuurlijk de trampolines. Dit zijn er tientallen die aaneengeschakeld zitten. Hierdoor kan je naast springen ook wat trucjes doen. Verder is er een trapeze boven een bak met schuim, een tumblingbaan om tricks te oefenen en een grote BigAirBag waar je jezelf op kunt laten vallen.

De prijzen voor toegang tot zowel het trampolinepark en het Airpark beginnen bij €12,99 voor een uurtje. Voor kinderen onder de 7 is er een speciaal tarief.

Je kunt ook je kinderfeestje vieren bij Jumpsquare. Dit is inclusief springen, een zakje chips, ijsje en onbeperkt limonade. Op vrijdag en zaterdag is er vanaf 17:00 uur Disco Jump Party, waarbij de ruimte wordt omgetoverd tot een dansfeest.

De Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris t/m 30 september 2023!

Boek je verblijf tijdens onze 30 verjaardag, je kunt jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Categorieën

Advertentie

Nieuwste posts

Reactie achterlaten

* Door dit formulier te gebruiken stem je in met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

© 2012-2023 WereldvolMagie