Jump One Zoetermeer

Jump One is een indoor trampolineparadijs in Zoetermeer. Je hebt hier 4 verschillende gedeeltes waar je rustig kunt springen of aan je salto’s en andere tricks werken. Hoewel het een activiteit lijkt voor kinderen is iedereen hier welkom om te springen.

Behalve tientallen trampolines is er ook een enorme bak met schuimblokken. Hier land je lekker zacht wanneer een truc niet zo gaat als je had gehoopt. Maar je kunt ook erboven balanceren op een balk en met een schuimen staaf je tegenstander eraf proberen te slaan.

Wil je nog meer actie dan is er de Ninja Tag Active baan. Een indoor parcours met allerlei obstakels. Je krijgt een armbandje om die je aan het eind van de hindernis kunt laten scannen. Hiervoor ontvang je punten. Je kunt dan de strijd aan gaan met je familie of vrienden om te zien wie de meeste punten kan verzamelen.

Een andere activiteit hier binnen is de Virtual Reality ruimte. Hierbij stap je samen met maximaal 4 personen tegelijk in een game. Maar ditmaal kijk je niet naar een scherm terwijl je de controller beweegt, je staat er middenin. Door het speciale vest voel je elke klap die je krijgt. Je gaat namelijk op zombiejacht en die komen wel heel dichtbij!

Kortom, je hoeft je bij Jump One Zoetermeer niet te vervelen. Op hun website vind je het laatste nieuws, de openingstijden en kan je direct reserveren.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven