Home Stranden Waar ligt Castricum aan Zee? En wat kan je er doen?

Waar ligt Castricum aan Zee? En wat kan je er doen?

Castricum aan Zee is een badplaats in Noord Holland. Het is het strand dat zich achter de plaats Castricum bevindt en dat ook weleens Bakkum aan Zee wordt genoemd.

Het is een breed strand waar van alles te doen is. Er zijn meerdere strandpaviljoens waar je op het terras kunt eten of drinken met uitzicht over zee. Er zijn diverse watersportmogelijkheden met zelfs twee surfscholen. Maar de meeste mensen zullen hier vooral komen om van de zon en zee te genieten.

In de wintermaanden mag de hond mee het strand op. Tijdens de zomer alleen voor 10 uur of na 19.00. Dat geldt ook voor paarden.

Tip! De beste prijzen voor Disneyland Paris, ook tijdens de schoolvakanties. Incl. Disney Hotel en tickets!
Bekijken

Wil je op het strand van Castricum aan Zee logeren? Dan kan je een strandhuisje boeken. Dit is de enige toegestane manier om de nacht op het strand door te brengen. De hond mag dan mee, maar ook dan mag deze alleen voor 10 uur of na 19.00 het zand op. Je kunt wel over de plankiers wandelen om je hond uit te laten.

Castricum aan Zee heeft een blauwe vlag. Deze krijg je alleen als je een schoon en veilig strand hebt. Denk aan de kwaliteit van het zwemwater, maar ook de faciliteiten als toiletten en toegankelijkheid voor bezoekers met een handicap.


De Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris t/m 30 september 2023!

Boek je verblijf tijdens onze 30 verjaardag, je kunt jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Categorieën

Advertentie

Nieuwste posts

Reactie achterlaten

* Door dit formulier te gebruiken stem je in met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

© 2012-2023 WereldvolMagie