Leukste Center Parcs vakantieparken in België

Center Parcs is natuurlijk een van de leukste bestemmingen voor een fijne vakantie met het hele gezin. Wist je dat Center Parcs niet alleen prachtige parken in Nederland heeft, maar ook bijvoorbeeld in Duitsland en België? Naar dat laatste land gaan we hier iets beter kijken. We laten je namelijk de 4 leukste Center Parcs vakantieparken in België zien zodat je een goede keuze kunt maken voor een vakantie bij onze zuiderburen met het hele gezin.

Center Parcs vakantiepark in de Ardennen: Park Les Ardennes

Bron afbeelding: Center Parcs

Het eerste park waar we een kijkje bij gaan nemen is park Les Ardennes. Dit park is geplaatst midden in de Ardennen waardoor je dus aan een mooie omgeving niet te kort komt. Dat geeft gelijk ook de mogelijkheden voor een hele hoop avonturen in de buurt.

Zo is het een prachtige omgeving voor een wandeling, maar staat het gebied natuurlijk ook bekend om mountainbike routes en heel veel verschillende survivalactiviteiten.

Op het park bevinden zich verschillende accommodaties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met zijn tweetjes een huisje te huren, maar ook groepen tot 18 personen kunnen gezamenlijk een huis huren. Hoe groot de groep ook is, er kan een keuze gemaakt worden tussen een comfort cottage, een vip cottage en een premium cottage.

Op het park is voldoende te beleven voor jong en oud. Zoals je gewend bent van Center Parcs is er een prachtig zwemparadijs, maar op dit park vind je ook een indoor speelparadijs en een heuse family laser battle. Na het zwemmen of spelen kun je een maaltijd nuttigen in een van de restaurants of je kookt zelf in de luxe keuken met de boodschappen die je koopt bij de supermarkt op het park zelf.

Kortom: Zoek je een luxe vakantie in een mooie omgeving met voldoende faciliteiten dan is Park Les Ardennes zeker een bezoek waard.

Bekijk aanbiedingen en prijzen voor dit vakantiepark!

De Vossemeren: Center Parcs vakantiepark in België vlakbij de Nederlandse grens

Bron afbeelding: Center Parcs

Iets dichter bij de Nederlandse grens, namelijk op 30 kilometer afstand van Eindhoven, vind je park De Vossemeren. Zoals de naam al doet vermoeden is het park gebouwd bij twee prachtige meren.

Deze meren worden bijvoorbeeld veel gebruikt door watersporters, maar ook door recreatieve zwemmers en natuurlijk bezoekers van Center Parcs. Wanneer je een dagje weg wil, kun je natuurlijk winkelen in Eindhoven, maar ook het Bokrijk openluchtmuseum is een bezoekje waard.

Qua accommodaties vind je op dit park ongeveer dezelfde woningen, maar daarnaast ook een hotel met hotelkamers. Zoek je een bijzondere accommodatie dan is het een goed idee om eens te kijken bij de Wonders of Nature cottage. Dit is een huisje voor de echte avonturiers onder ons.

Ook op Park de Vossemeren vind je natuurlijk het overdekte zwemparadijs, maar daarnaast ook een interactieve indoor Midgetgolf.

In de Action Factory kun je daarnaast ook gebruik maken van de botsauto’s of gezellig bowlen. Al met al dus voldoende voor een leuke vakantie. Net als bij de andere parken is er voldoende mogelijkheid om te eten of je laat een lekker ontbijt of boodschappenpakket bezorgen en maakt zelf wat te eten.

Ook park de Vossemeren is een prachtig park van Center Parcs in België.

Bekijk prijzen en aanbiedingen voor dit vakantiepark

Park de Haan: Center Parcs vakantiepark aan de Belgische kust

Bron afbeelding: Center Parcs

Heb je behoefte aan een strandvakantie in België? Ga dan naar dit Center Parcs vakantiepark aan de Belgische kust!

Op ongeveer 1 kilometer van het langste strand van België vindt je Park de Haan. Het strand leent zich uiteraard voor een warme zomerdag, maar ook voor een prachtige wandeling wanneer het minder warm buiten is.

Toch is het niet alleen een ideale locatie voor strandgangers, er is veel meer in de buurt te doen. Zoals bijvoorbeeld het gezellige centrum van De Haan of Brugge wat op zo’n 30 minuten rijden is van het park.

Qua accommodaties kun je ook op dit park kiezen tussen een comfort, vip of premium cottage, maar daarnaast ook nog een cottage met meerzicht. Daardoor kun je genieten van een heerlijk ontbijt met uitzicht over het meer.

Op het park zelf kun je uiteraard een duik nemen in het indoor speelparadijs. Daarnaast kunnen de kinderen zich uitleven in het indoor speelparadijs, maar ook leren koken bij een heuse kookworkshop. Uiteraard is het toegestaan om de creaties van de kids vervolgens te proeven. Heb je erna toch nog honger dan kun je altijd kiezen voor restaurants Frites en Burgers of een restaurant in de buurt van het park.

Bekijk prijzen en aanbiedingen voor dit vakantiepark

Park Erperheide: ideaal Center Parcs vakantiepark in België voor gezinnen!

Bron afbeelding: Center Parcs

Het laatste park wat we in België gaan bekijken is Park Erperheide. Het park ligt op ongeveer 44 kilometer van Maastricht en staat bekend om zijn omgeving. Het park bevindt zich namelijk in de Limburgse Kempen.

Een geweldig gebied waar veel gewandeld en gefietst wordt. Op het park vind je natuurlijk dezelfde accommodaties als op de andere parken, maar ook de mogelijkheden voor een appartement. Ook dit park kent twee hele bijzondere accommodaties. Namelijk het dieren in het bos cottage en een pony cottage.

Het huisje zit naast de rij bak van de pony’s waar het park dus ook om bekend staat. De kids kunnen zo lopen naar de pony’s en deze verzorgen. Op het park zelf kun je gebruik maken van de pony’s om een rondje te rijden. Daarnaast kun je een duik nemen in het indoor zwemparadijs en spelen in het waterspeelhuis.

Dat laatste is een indoor speelparadijs waar je kunt spelen met waterpistolen, glijbanen en natuurlijk kunt klimmen en klauteren. Op het park is een supermarkt zodat je zelf kunt koken, maar mocht je daar nou geen zin in hebben dan kun je natuurlijk ook altijd uit eten gaan bij Evergreenz of Frites affairs.

Al met al is Center Parcs vakantiepark Erperheide ook een prachtig vakantiepark in België voor avontuur met het hele gezin.

Bekijk aanbiedingen en prijzen voor dit vakantiepark

De vakantie boeken

Center Parcs heeft dus niet alleen parken in Nederland, maar zoals je ziet is er ook een hele hoop te beleven in België. Heb je een keuze kunnen maken tussen een van de prachtige parken die Center Parcs in België heeft te bieden dan wordt het tijd voor de voorpret en om natuurlijk te boeken. Wanneer je vervolgens geboekt hebt, kun je gaan genieten van het vooruitzicht.

Jouw favoriete bestemming nog niet gevonden?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven