Home Blog Bowling Westerpark

Bowling Westerpark

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Bowling Westerpark is een bowling- en recreatiecentrum in Zoetermeer. Je vindt deze in het Westerpark, direct aan de plas. Op zonnige dagen nodigt het terras buiten absoluut uit om na het bowlen nog even te blijven hangen.

Maar je komt hier natuurlijk voor de activiteit. De bowlingbanen zijn voor een half uur, uur of langer te reserveren. Tijdens het bowlen kan je een wedstrijdje tegen elkaar doen of je probeert je eigen record te verbeteren. Het is een gezellige activiteit voor het hele gezin waarvan vrijwel iedereen heel competitief wordt.

Voor kinderen kunnen de bumpers aangezet worden. Dat betekent dat de bal niet in de goot kan rollen en dat je dus altijd een paar kegels raakt. Dit is een goede manier om hen kennis te laten maken met het bowlen. Voor volwassenen kan dit overigens ook, mocht je echt geen bal in de goot willen :).

Er is daarnaast nog iets leuk voor kinderen, een piratenrestaurant. Hier kunnen zij hun verjaardagsfeestje vieren, natuurlijk in combinatie met bowlen. Bij lekker weer kunnen zij buiten klauteren op de speeltoestellen terwijl de ouders nog even op het terras blijven.

Tenslotte heeft Bowling Westerpark ook een steengrill en gourmet restaurant. Je kunt hier onbeperkt eten en drinken voor een vast bedrag. Aan dit arrangement kan je dan voor een paar euro ook bowlen toevoegen. Geen slechte deal.

Kijk voor meer informatie over de geldende regels en openingstijden op de website van dit uitje.