Home Blog Bob’s Burgers Film review en waar kijken?

Bob’s Burgers Film review en waar kijken?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Bob’s Burgers is een van mijn favoriete animatieseries. De droge Bob, de overenthousiaste Linda en hun drie kinderen zijn prima vermaak om zonder na te denken naar te kijken.

Deze serie heb ik dan meestal ook opstaan op de achtergrond. Als ik aan het werk ben of aan het scrollen door de socials.

En nu is er dan de Bob’s Burgers Film! Je wist niet dat je het wilde, maar toch is het er. Hieronder mijn review!

Bob’s Burgers film review

Eigenlijk is deze film alleen leuk als je de serie kent en tenminste wat afleveringen hebt gezien. Anders val je er toch een beetje middenin.

Ken je de serie dan is deze film eigenlijk niets anders dan een extra lange aflevering. Gemaakt in een iets andere stijl dan op tv. Maar verder heel herkenbaar.

Natuurlijk belandt de familie weer in een vervelende situatie waar ze uit moeten zien te komen. Tijdens het verhaal komen alle bekende figuren voorbij. Bob, Linda, Gene, Tina, Louise, Teddy, de Fischoeder broers, Jimmy Pesto, Zeke en nog veel meer bekenden.

Daarom dat ik al schreef, voor kijkers van deze serie een leuke film. Heb je nog nooit een aflevering gezien, dan weet ik niet of dit de film voor jou is.

Verder zal ik niet te veel spoilers geven. Het verhaal gaat over dat Bob en Linda een lening niet meer kunnen betalen en daardoor het restaurant kwijt dreigen te raken. Dit gaat van kwaad tot erger, waarbij de kinderen uiteindelijk de situatie proberen op te lossen.

Tijdens het verhaal gaat er weer van alles mis en zit je soms op het puntje van je stoel. Om het andere moment weer te lachen om de excentrieke Gene en de jongensgekke Tina. Ook leren we waarom Louise de konijnenmuts draagt.

Al met al een leuke film. Precies zoals de afleveringen eigenlijk alleen dan wat langer. Een prima verhaal, niet heel spannend, vernieuwend of bijzonder. Gewoon leuk. Het kijkt lekker weg en is prima om ’s avonds te kijken met de hele familie.

Waar kun je de Bob’s Burgers film bekijken?

Sinds 13 juli staat de Bob’s Burgers film op Disney Plus. Je kunt deze dus lekker thuis vanaf de bank bekijken.

Je hebt hier wel een abonnement op Disney Plus voor nodig. Deze kost €8,99 per maand. Goedkoper dan een avondje bioscoop plus je kunt voor dat bedrag ook de andere leuke content bekijken.

Niet alleen Disney, maar ook andere series en films, waaronder dus Bob’s Burgers en de Bob’s Burgers film.

Wil je de Bob’s Burgers film ook zien?