B&B Hotel Disneyland Paris: het meeste waar voor je geld!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Het B&B Hotel Disneyland Paris is een budgethotel vlakbij de Disney Parken. Het is onderdeel van de Partner Hotels die op zo’n 10 minuten afstand liggen. Elk Partner Hotel heeft een pendelbus naar de Disney Parken, dat geldt ook voor B&B Hotel Disneyland Paris.

B&B Hotel Disneyland Paris voordelen

Het grootste voordeel van B&B Hotel Disneyland Paris is de prijs. Voor nog geen €100 per nacht kun je hier al met 4-personen overnachten. Daarmee is dit dan ook een van de meest betaalbare accommodaties op een steenworp afstand van Disneyland Paris.

Bij dit bedrag zitten nog geen Disneyland Paris tickets inbegrepen. Zorg dat je die vooraf koopt, want je kunt ze ter plaatse niet meer kopen.

Een ander voordeel van het B&B Hotel is dat ontbijt bij je verblijf inbegrepen zit. Dit is een basic ontbijt met broodjes, ontbijtgranen, fruit en diverse warme en koude dranken. Meer dan genoeg om een goede bodem te leggen voor een dagje Disneyland Paris.

B&B Hotel Disneyland Paris Kamers en Faciliteiten

De kamers van B&B Hotel Disneyland Paris zijn eenvoudig ingericht. Behalve de bedden heb je hier een bureau, badkamer, föhn en gratis wifi. Ondanks de 2-sterren zijn de kamers wel heel schoon.

Wij verblijven hier dan ook graag tijdens een budgetvakantie naar Disneyland Paris.

Het Hotel zelf is ook vrij basic. Het heeft een parkeerterrein waar je gratis kunt staan gedurende je vakantie. Ook is er een winkeltje met Disney spulletjes en toiletartikelen die je misschien bent vergeten. En tenslotte is er een bar en restaurant.

Eigenlijk kunnen we het alleen omschrijven als gewoon prima.

B&B Hotel Disneyland Paris boeken

Je kunt een overnachten in B&B Hotel Disneyland boeken met of zonder tickets. Het makkelijkst is om meteen de tickets bij je verblijf te boeken. Dan heb je ook geen gedoe met een bezoek aan Disneyland Paris reserveren.

Maar het is ook een goede accommodatie als je een Disneyland Paris Jaarpas hebt. Dan boek je natuurlijk een overnachting zonder tickets.

Wordt B&B Hotel Disneyland Paris jouw volgende vakantiebestemming?

Terug naar de Disneyland Paris Partner Hotels