Menu
Disneyland Paris

Attracties voor volwassenen in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is niet alleen voor kinderen, maar ook voor iedereen die zich weer even kind wil voelen. Lachen, dansen, zingen, in Disneyland Parijs kan het allemaal. Ook de attracties zijn hierop afgestemd. Je hoeft dus niet bang te zijn om de hele dag alleen maar kinderachtige ritjes te maken. Er zijn meer dan genoeg attracties voor volwassenen!

Disneyland Park

De meeste volwassenen houden van attracties met een beetje spanning of snelheid. In Disneyland Parijs hebben achtbaanliefhebbers voldoende keus. Big Thunder Mountain bijvoorbeeld is een erg leuke houten achtbaan die op hoge snelheid door scherpe bochten en donkere grotten manoeuvreert. Een andere achtbaan, te vinden in Discoveryland is Space Mountain: Mission 2. Een enorm kanon schiet je de ruimte in waarna je in het donker een spannende rit beleeft met loopings en kurkentrekkers. In het Disneyland Park vind je ook Indiana Jones and the Temple of Peril. Een wilde achtbaanrit met een “verborgen” looping.

Walt Disney Studios

In de Walt Disney Studios zijn er nog meer attracties voor volwassenen. The Twilight Zone Tower of Terror is geen achtbaan, maar minstens zo intens. In dit verlaten hotel stap je in een lift die je brengt tot de 13e verdieping. Waarna je een vrije val maakt de duisternis in. Crush’s Coaster is een andere attractie die je als volwassenen gedaan moet hebben. In deze achtbaan draaien de karretjes namelijk om hun as, een bijzondere belevenis! Tenslotte vind je in de Walt Disney Studios ook de achtbaan Rock ‘n’ Rollercoaster starring Aerosmith. Deze achtbaan lanceert je binnen een paar seconden naar bijna 100 km/h.

LEES OOK:  Winkelen in Disneyland Paris

Minder intense attracties

Volwassenen die het liever iets rustiger aandoen kunnen genieten van de vele shows en parades in het park. En populaire attracties als Buzz Lightyear Laser Blast, Pirates of the Carribean, Phantom Manor en Star Tours. Eigenlijk kent Disneyland Parijs maar weinig attracties die enkel voor kinderen zijn. Plezier maken met het hele gezin staat hier voorop. Ongeacht de leeftijd, iedereen kan hier weer even kind zijn!

Lees meer: leuke attracties voor jonge kinderen in Disneyland Parijs!

HANDIGE TIPS & SITES

  • Disneyland Paris is weer open en heeft nu extra flexibele voorwaarden en extra veel voordeel. Bekijk hier alle voordelen en hoe je kunt boeken
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bij CenterParcs kan je nu heel makkelijk je boeking annuleren. Vind ik zelf een fijne gedachte!

Toerist in eigen land? Boek de leukste rondleidingen en uitjes!

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer

    X