Amsterdam Dungeon korting: tickets vanaf €9!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Dit is misschien wel de grootste besparing die ik heb gezien, tot wel €15 korting op tickets voor Amsterdam Dungeon. Dat is niet niks. Voor dat geld zou je zelfs de Amsterdam Dungeon kunnen combineren met This is Holland, waar je kaartjes voor kunt kopen vanaf €8,75. Heb je meteen twee uitjes in 1.

Kinderen zijn trouwens nog goedkoper uit bij deze attractie, die betalen slechts €5 voor een kaartje. Geen geld, als je je bedenkt dat een kaartje normaal €20 kost. Je zou bijna 4 keer willen gaan voor datzelfde bedrag.

Maar goed, waarschijnlijk heb ik je nu best nieuwsgierig gemaakt en wil je weten waar je al die kortingen vind, ik vertel het je hier!

Amsterdam Dungeon tickets met hoge korting

Om de hoogste korting te krijgen hoef je maar 1 ding te doen, namelijk je boodschappen halen bij de Jumbo. Is niet de meest goedkope supermarkt, dus je kunt er nog over twisten of je de korting zelf betaald. Maar als je er toch al komt, net als wij, dan is het een win-win-situatie!

Wil je nou zelf weten waar je je boodschappen doet. En ben je ook geen lid van de ANWB? Dan is Tripper.nl momenteel je beste keus met een korting van €7,50 op een kaartje. Nog steeds een aanzienlijke korting, maar niet zo hoog als bij het Jumbo spaarprogramma.

Zelf heb ik ook diverse tickets aangeschaft bij Tripper en dat is mij altijd goed bevallen. Je koopt het kaartje online in hun webshop en ontvangt dan een voucher. Deze is vrijwel altijd meteen je toegangskaartje, dus je hoeft verder niks meer te doen voor de korting. Plus, printen is niet nodig, het voucher werkt ook digitaal.

Alle websites waar je tickets met korting voor de leukste uitjes kunt bestellen zijn:

Goed om te weten als je naar de Amsterdam Dungeon gaat

Je vindt deze attractie midden in de stad. Parkeren is mogelijk, maar is hartstikke duur. De goedkoopste optie is om de auto net buiten de ring te zetten en dan met de metro of tram naar het centrum te reizen. Als je met de tram gaat ben je wat langer onderweg maar zie je onderweg ook een hoop van de stad.

Met de trein naar Amsterdam is in dit geval ook een goede optie. Het station bevindt zich op loopafstand van het uitje. Koop je een kaartje tijdens een voordeelactie dan ben je nog een stuk goedkoper uit. Daar kan de auto niet aan tippen.

Verder loop je vanaf de Amsterdam Dungeon heel eenvoudig naar de Dam en de bekende winkelstraten. Ook de sjieke grachten liggen op loopafstand. Hierdoor kan je een bezoek aan dit uitje goed combineren met een stadswandeling langs de verschillende bezienswaardigheden, uitgebreid shoppen of heerlijk eten op de vele terrasjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van pannenkoeken eten in Amsterdam?

Er is nog een laatste ding wat ik je mee wil geven voordat je de tickets boekt. De Amsterdam Dungeon is griezelig en zelfs een beetje goor af en toe. Dat is overigens niets slechts, zeker als je er van houdt, maar kleine kinderen zullen het misschien wat eng kunnen vinden. Je kunt het misschien nog wel het beste vergelijken met een spookhuis. Vinden jouw kinderen dat niks, dan kan je dit uitje misschien ook beter overslaan.

Vind je de horrorhuizen in Walibi helemaal geweldig? Dan zit je ook hier helemaal goed!