Bespaar met deze Disneyland Paris aanbieding!

Niemand wil te veel betalen toch? Het leven is al duur genoeg! Gelukkig is er altijd een Disneyland Paris aanbieding. Zo kunnen ook gezinnen met een kleiner budget genieten van een paar dagen in dit Franse pretpark.

Welke Disneyland Paris aanbiedingen zijn er?

Een Disneyland Paris aanbieding bestaat vaak uit een combinatie van de volgende opties:

 • Korting:
  Afhankelijk van de tijd van het jaar (hoog- of laagseizoen) ontvang je een korting op je verblijf. Meestal is dit tussen de 20 en 30%. Deze korting wordt vaak gecombineerd met één van de andere aanbiedingen.
 • Gratis ontbijt én diner (halfpension)
  Met gratis halfpension kan je ’s ochtends ontbijten in het Disneyland Park. ‘S avonds kun je dan dineren in de hotels of de restaurants in de parken of Disney Village. Je kunt de diner vouchers ook gebruiken voor de lunch.
 • Gratis dagen en nachten
  Een andere aanbieding die regelmatig terugkomt is gratis dagen en nachten. Hoe langer je blijft, hoe meer gratis dagen/nachten je krijgt. Blijf je bijvoorbeeld 2 dagen, dan krijg je 1 dag en nacht gratis. Blijf je 4 dagen of langer? Dan krijg je vaak tot wel 2 dagen gratis.
 • Kinderen t/m 6 jaar gratis
  Bij deze aanbiedingen kunnen kinderen t/m 6 jaar gratis mee met een volwassenen. Dit is inclusief het verblijf en de toegangskaartjes. De ideale aanbieding voor gezinnen met kleine kinderen.

Waar kan ik deze aanbiedingen boeken?

Advertentie

De aanbiedingen kan je het beste hier, via de officiële website van Disneyland Paris, boeken. Hier staan de prijzen en aanbiedingen. Deze zijn overal gelijk. Als je via deze website boekt weet je zeker dat het altijd de meest recente aanbiedingen zijn.

Wil je snel een overzicht van de geldende aanbiedingen? Houdt deze website dan goed in de gaten. Zodra er een nieuwe bekend wordt gemaakt zetten wij deze hieronder!

Op dit moment gelden de volgende Disneyland Paris aanbiedingen:

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here