Menu
Disneyland Paris

Aanbiedingen voor Disneyland Paris hotels, voor wie niet te veel wil betalen!

Disneyland Paris is al duur genoeg, toch? Naast de entreekaartjes heb je ook nog de reis en het hotel. Om maar niet te spreken over de souvenirs en het eten en drinken.

Omdat niemand te veel wil betalen houden we op deze pagina de aanbiedingen voor je bij. Daarnaast geven we eronder een uitleg over hoe de aanbiedingen precies werken, hoe je deze moeten boeken en wat je moet doen als er even geen aanbiedingen zijn.

Op dit moment zijn er de volgende aanbiedingen voor Disneyland Paris:

Aankomstdatum:

2 april t/m 6 november 2019:

4 mei  t/m 30 juni 2019:


Veel gestelde vragen – aanbiedingen:

Hoe werkt een aanbieding van Disneyland Paris?

Als je op de website van Disneyland Paris bent kan je naar het aanbiedingen overzicht. Daar zie je altijd een rij met de laatste aanbiedingen. Als je de data van je verblijf invult krijg je automatisch de beste prijs te zijn. Dit is inclusief de dan geldende aanbieding.

Waar kan ik deze boeken?

Zelf boek ik altijd bij de website van Disneyland Paris zelf. Er zijn meerdere websites waarbij je een verblijf kunt boeken maar zelf vind ik de officiële website het prettigst. Er zit dan niemand meer “tussen” en je hebt direct contact met Disney zelf. Als er iets misgaat dan reageert hun klantenservice snel en adequaat. Tot nu toe hebben we er nog nooit problemen mee gehad.

Er zijn nu geen aanbiedingen, wat nu?

Het ligt aan de periode wanneer je wilt gaan. Is dat binnen een paar weken? Dan kan het goed zijn dat er al een aanbieding is geweest voor deze periode. Meestal krijg je in mei/juni de aanbiedingen voor de zomer, in september de aanbiedingen voor de winter en in januari die voor de lente.

Als je niet afhankelijk bent van een vakantieperiode dan zou ik wachten totdat er een aanbieding is. Tegenwoordig zijn de meeste aanbiedingen inclusief gratis eten en drinken. Dat is toch mooi meegenomen.

Hoe werkt gratis eten en drinken?

Veel aanbiedingen zijn inclusief gratis ontbijt en lunch of diner. Dat betekent dat je je om 2 maaltijden van de dag niet drukt hoeft te maken. Ontbijten kan je in het hotel of in de Disney parken.

Per persoon ontvang je 2 vouchers per nacht dat je in een Disney Hotel slaapt. Gaan jullie 3 nachten met 4 personen dan krijg je in totaal 24 vouchers. De ontbijtvouchers kan je inwisselen in 1 van de counterservice restaurants. Je krijgt dan een standaard ontbijtmenu met een croissantje, broodje, warme drank en een sapje.

Ben je niet zo’n ontbijter? Dan kan je met deze voucher ook voor een andere maaltijd betalen, de waarde is €12. Wil je ontbijten met Disney figuren? Dan zal je het verschil zelf bij moeten leggen.

De tweede voucher kun je gebruiken voor lunch of diner. Je kunt dan kiezen om de voucher in te ruilen voor een speciaal samengesteld 3 gangenmenu of deze als betaalmiddel te gebruiken. De waarde ligt dan tussen de €29 en €60, afhankelijk van het hotel waarin je verblijft.

Het lijkt misschien wat ingewikkeld maar eigenlijk is het heel simpel. Je kunt de voucher inruilen voor een menu met een voor-, hoofd- en nagerecht + een frisdrank. Of je gebruikt het om de rekening in het restaurant te betalen. Het wijst zich allemaal vanzelf als je in het park bent. Wel is het verstandig om vooraf te reserveren bij de restaurants. Door deze aanbieding zitten de restaurants snel vol.

Ik heb al geboekt en nu is er ineens een aanbieding beschikbaar, help!

Oh, dat is echt ontzettend balen! Er is helaas weinig wat je hier aan kunt doen. De officiële regels van Disneyland Paris zijn dat als je eenmaal geboekt hebt je niet met terugwerkende kracht gebruik kunt maken van de aanbieding. Je kunt contact opnemen met de klantenservice of er nog iets mogelijk is. Houd in het vervolg zeker deze pagina in de gaten om dit soort situaties te voorkomen.

Hé, op een andere website staan hele andere aanbiedingen. Klopt dat wel?

Op deze pagina houden wij de meest recente aanbiedingen van Disneyland Paris bij. Soms zijn er – bijvoorbeeld bij de ANWB – specifieke aanbiedingen verkrijgbaar die je niet via Disney zelf kunt boeken. Mochten deze aanbiedingen beschikbaar zijn dan zullen we deze plaatsen op deze pagina.

Zijn jullie linkjes op de website gesponsord?

Ja, dat heb je goed gezien. Dat betekent echter niet dat onze adviezen bevooroordeeld zijn. We zijn altijd eerlijk naar onze lezers toe. Als het een slechte aanbieding is of als je beter even kunt wachten laten we dat zeker weten. Uiteindelijk hopen we dat jullie Disney net zo magisch als ons vinden en dat jullie er met net zoveel plezier naartoe gaan. Het geld dat je bespaart met de aanbieding kan je mooi gebruiken voor extra souvenirs.

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer