Menu
Disneyland Paris

4 redenen waarom je niet in een Disneyland Paris hotel moet verblijven

Wie naar Disneyland Paris gaat ontkomt meestal niet aan de Disney Hotels. Dit zijn 6 hotels (en 1 bungalowpark) die rondom de pretparken zijn gebouwd. De duurste bevindt zich direct boven de entree, naar de goedkopere hotels moet je 10-20 minuten lopen. Hoewel deze hotels veel voordelen hebben zijn er ook een aantal nadelen. We bespreken er 4.

1. Ze liggen vlakbij de parken

Dit kan voor sommige mensen een nadeel zijn. Je bevindt je tijdens je verblijf namelijk alleen in de wereld van Disney. De hotels, de parken en alles er omheen maakt onderdeel uit van het resort. Ook in de omgeving is er niet veel te beleven, behalve het winkel- en outletcentrum Val D’Europe.

Voor een Disney fan is dit geen probleem, maar zeker als het voor jou niet meer is dan een paar dagen pretpark zijn de Disney hotels misschien niet de juiste accommodatie.

2. De kamers hebben een Disney (of binnenkort ook Marvel) thema

Zoals hierboven eigenlijk ook al gezegd heeft vrijwel alles een Disney thema. Niet alleen de parken, maar ook de hotels. In de kamers vindt je diverse Disney figuren terug. Kinderen vinden dit hartstikke leuk, maar we kunnen ons voorstellen dat sommige volwassenen dit een nadeel kunnen vinden.

3. Alles is gericht op kinderen

Hoewel je je als volwassenen heel goed kunt vermaken in de parken, is veel gericht op kinderen. Restaurants zijn vaak groots opgezet, waarbij kinderen de ruimte hebben om rond te rennen. Ook de menu’s bevatten vaak kindvriendelijke maaltijden als frites, hotdogs en hamburgers. Er zijn een aantal restaurants die ook andere maaltijden serveren, maar die zijn vaak een stuk duurder.

  Op dieet en naar Disneyland Paris - 4 tips om het vol te houden!

4. Overal Disney figuren

In de parken, restaurants en hotels. Overal kom je Disney figuren tegen. Natuurlijk ook logisch in een Disney pretpark, maar zeker als je er niet veel mee hebt kan je dit vervelend vinden. Houdt hier dan ook rekening mee als je kiest voor een accommodatie.

HANDIGE TIPS & SITES

  • Op zoek naar tickets voor dagjes uit? Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Er tijdens de herfstvakantie een weekje uit, zonder risico? Bij CenterParcs kan je nu heel makkelijk je boeking annuleren. Vind ik zelf een fijne gedachte!
  • Wil je ook dat je website snel laadt en je 24/7 iemand kan bereiken in geval van nood? Probeer dan Cloudways
Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer

    X