4 redenen waarom je naar Avengers Campus in Disneyland Paris wilt!

Home Dagje wegPretparkenDisneyland Paris 4 redenen waarom je naar Avengers Campus in Disneyland Paris wilt!

Deze zomer opent Avengers Campus in Disneyland Paris. Een geheel nieuw themaland in het Walt Disney Studios Park. Het beloofd een ervaring te worden die je nog nooit eerder zag in dit pretpark.

Wat je kunt verwachten en waarom je er heen wilt lees je hieronder!

Avengers Campus is een must voor elke Marvel fan!

Droom jij er ook van om een echte Marvel superheld te zijn? Heb je alle Marvel films op Disney+ gezien en ken je alle karakters bij naam? Dan moet je zeker naar Avengers Campus.

Dit is de plek waar jij onderdeel kunt uitmaken van het Marvel Universum. Als een echte superheld in het trainingscentrum opgezet door niemand minder dan Tony Stark.

Avengers Campus in Disneyland Paris maakt onderdeel uit van een groter netwerk, waarbij vergelijkbare gedeeltes onder meer zijn geplaatst in Disneyland in Californië.

Het is dus met recht een internationale belevenis.

Avengers Campus is het eerste Marvel gedeelte in Disneyland Paris

Hoewel Marvel alweer een tijdje onderdeel uitmaakt van Disney, zag je dat in Disneyland Paris nog weinig terug.

Het begon met het populaire Marvel Superhelden seizoen dat in het verleden werd gehouden. In het Walt Disney Studios Park waren er toen shows met Marvel helden en je kon met ze op de foto.

Hierna beperkte Marvel in Disneyland Paris zich tot merchandise. Maar vorig jaar kwam daar verandering in met de opening van Hotel New York: the Art of Marvel. Een hotel geheel geïnspireerd door Marvel en boordevol kunst.

De nieuwste Marvel aanwinst is dus Avengers Campus, waardoor het Marvel Universum een vaste plek heeft gekregen in de Disney Parken.

Er komen twee gloednieuwe Marvel attracties!

4 redenen waarom je naar Avengers Campus in Disneyland Paris wilt!

Hoe Avengers Campus eruit gaat zien is nog even een verrassing. Wat we wel weten is dat er een nieuwe attractie zal openen in dit gedeelte van het Walt Disney Studios Park.

In Spider-Man W.E.B. Adventure help je het gelijknamige karakter op een wel heel bijzondere manier! Door een foutje zijn er namelijk spinrobotten ontsnapt en die moet jij als bezoeker helpen vangen. Dat doe je – heel interactief – door met spinnendraad te schieten. Net als Spider-Man schiet je dit vanuit je pols.

Hoe meer spinnen je raakt, des te hoger je score. Wie de meeste punten heeft, wint. Leuk dus om de strijd aan te gaan met familie of vrienden!

De andere nieuwe Marvel attractie is Avengers Assemble: Flight Force, een spannende attractie waarbij je samen met Iron Man en Captain Marvel de strijd aan gaat tegen het kwaad.

Avengers Campus wordt dé plek om Marvel helden te ontmoeten

Ga je naar Disneyland Paris dan is op de foto gaan met figuren een must. Je kon al op de foto met veel Disney figuren en een aantal karakters uit Star Wars.

Met de komst van Avengers Campus komen daar ook Marvel figuren bij. Welke figuren zijn nog even een verrassing. In Disneyland in Californië, waar ook een Avengers Campus is, kun je onder meer helden als Thor, Loki, Antman, Spider-Man, Black Panther, Black Widow, Captain America en Iron Man ontmoeten.

En je kunt niet alleen met ze op de foto, je kunt zelfs een praatje met ze maken. Vraag hen naar hun laatste avonturen of stel een grappige vraag en zie hoe ze reageren.

Maar zoals we al schreven, welke figuren er de Avengers Campus in Disneyland Paris bezoeken is nog een verrassing. Het zal hoe dan ook een unieke ervaring worden!