4 redenen waarom Disneyland Paris het leukste cadeau is deze feestdagen!

door Bianca
Gepubliceerd op: Laatste update:

Je kent ze wel, de video’s waarin ouders hun kinderen verrassen met een tripje naar een Disney pretpark. De gedachte aan het eindelijk ontmoeten van hun sprookjeshelden geeft vaak een overweldigende reactie.

Nu de feestdagen er weer aan komen, en het altijd een heel gepuzzel is om cadeaus te kopen, is het misschien leuk om het dit jaar anders te doen. Namelijk door een verblijf in Disneyland Paris cadeau te doen.

Nog niet overtuigd? Lees dan hieronder de 4 redenen waarom je juist nu dit cadeau moet geven.

1. Disneyland Paris geeft beste prijzen met flexibele voorwaarden

Wanneer je nu een verblijf boekt in Disneyland Paris zijn de voorwaarden anders dan je misschien gewend bent. Deze zijn namelijk veel flexibeler geworden. Wijzigen of annuleren was nog nooit zo makkelijk.

Wanneer je boekt kun je tot 7 dagen voor aankomst je boeking wijzigen of annuleren. Kun je onverhoopt niet gaan dan krijg je tot 7 dagen voor aankomst gewoon je geld terug.

Daarbij is er nog een reden om nu te boeken, Disneyland Paris biedt op dit moment de beste prijzen. Die gelden voor het winterseizoen en zelfs de voorjaarsvakantie. Je zal jouw verblijf nergens voor een lagere prijs vinden.

Bekijk hier de beste prijs voor jouw Disneyland Paris verblijf

2. Shows en parades zijn weer terug in Disneyland Paris

Sinds 23 oktober van dit jaar zijn de shows en parades weer terug in Disneyland Paris. Nog niet helemaal in de oude vorm maar we kunnen weer genieten van onder andere de shows: The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en Frozen: A Musical Invitation.

Maar er is nog veel meer leuk nieuws. Want vanaf 21 december 2021 is Disney Illuminations weer terug. Dit is de spectaculaire avondshow die elke avond te zien is in het Disneyland Park. De show bestaat uit vuurwerk, projecties en zelfs fonteinen. Vergeet ook zeker niet mee te zingen, want ook de bekende liedjes komen voorbij!

Vanaf 10 januari 2022 komt ook Disney Stars on Parade weer terug. Dit is de dagelijkse parade in het Disneyland Park. Deze parade bestaat uit prachtige praalwagens en de populairste Disney figuren komen natuurlijk voorbij!

3. Januari is misschien wel de beste tijd om te gaan

De maand januari is toch wel het best bewaarde geheim. Wij zijn er ook meerdere keren geweest tijdens deze maand en dat is goed bevallen.

Het was namelijk ontzettend rustig in de Disney Parken. Bij de meeste attracties hoefden we nauwelijks te wachten. Op een van de dagen in januari zijn we zelfs 3x achter elkaar in Big Thunder Mountain geweest en elke keer stonden we hooguit 10 minuten in de rij.

Wil je het gevoel dat je Disneyland Paris vrijwel voor jezelf hebt en durf je daarvoor de kou te trotseren (een warme trui en handschoenen doen wonderen), dan zou ik zeker in januari gaan.

4. Het is een cadeau dat ze nooit meer zullen vergeten!


Zie jij de blije gezichten al voor je wanneer ze realiseren dat ze naar Disneyland Paris gaan? Dat ze hun favoriete Disney figuren in het echt kunnen ontmoeten en ontdekken of ze stoer genoeg zijn voor de spannende attracties in het park?

Dat is misschien nog wel de belangrijkste reden waarom je deze feestdagen Disneyland Paris cadeau moet geven. De verrassing en de blijdschap, die vergeten ze nooit meer.

Aan wie geef jij een verblijf in Disneyland Paris cadeau?

Bekijk hier de beste prijs voor jouw Disneyland Paris verblijf

Copyright foto: Disneyland Paris


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

Laat een reactie achter