Menu
Disneyland Paris

4 redenen om deze zomer niet naar Disneyland Paris te gaan

De reclames zijn weer volop op tv. Deze zomer is er weer genoeg te doen in Disneyland Paris. Misschien hebben de kindjes al smekend naast je gestaan om ze mee te nemen naar Mickey. Omdat ze graag de Disney figuurtjes in het echt willen zien én omdat ze eigenlijk niet achter kunnen blijven bij al hun klasgenootjes.

Naast alle redenen waarom jullie wél zouden moeten gaan, zijn dit de 4 redenen waarom jullie wellicht deze zomer over zouden moeten slaan.

1. De viering van de 25e verjaardag van Disneyland Paris is nog in volle gang

Is dat een reden om niet te gaan, horen we je denken? Dat is natuurlijk geheel aan jou. De viering van de 25e verjaardag is verlengd – ze bestonden eigenlijk in 2017 al 25 jaar – vanwege het grote succes. Er zijn speciale shows en parades om deze verjaardag te vieren en ook (bijna) alle hotels zijn volledig gerenoveerd.

2. Attracties zijn anders dan je gewend bent

Zeker als je al eerder naar Disneyland Paris bent geweest zullen er een aantal attracties anders zijn dan je gewend bent. Denk bijvoorbeeld aan Space Mountain dat een Star Wars thema heeft gekregen en ook Star Tours is geheel vernieuwd. Daarnaast is er een nieuwe parade – met een echte vuurspuwende draak, een verjaardagshow met Mickey en z’n vriendjes en een vuurwerkshow waarin clips van Disney films op het kasteel worden geprojecteerd. Dat wordt meezingen met “Let it go” uit de film Frozen!

LEES OOK:  In je eentje naar Disneyland Paris

3. Naast prinsessen ook superhelden en Marvel

Vanaf 1 juni is er een show vlak naast het kasteel waarin maar liefst 8 van de Disney prinsessen te zien zijn. Van Ariel tot Assepoester, en van Belle tot Tiana en Rapunzel. Ze zijn er allemaal. De kleintjes kunnen gezellig meedansen en niemand zal gek opkijken als ook papa en mama een dansje wagen.

4. Aanbiedingen moet je op tijd boeken

De aanbiedingen zijn natuurlijk geen reden om niet te gaan. Wel moet je er snel bij zijn. Er is deze zomer veel te doen en dat betekent dat het een populaire bestemming is. Hoe eerder je boekt, des te hoger de kans dat er een goede aanbieding is.

HANDIGE TIPS & SITES

  • Disneyland Paris is weer open en heeft nu extra flexibele voorwaarden en extra veel voordeel. Bekijk hier alle voordelen en hoe je kunt boeken
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bij CenterParcs kan je nu heel makkelijk je boeking annuleren. Vind ik zelf een fijne gedachte!

Toerist in eigen land? Boek de leukste rondleidingen en uitjes!

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer

    X