4 dingen die je als Marvel fan echt moet doen in Disneyland Paris!

Ben je een groot fan van de Avengers, Guardians of the Galaxy, of een van de andere superhelden uit de Marvel verhalen? Dan zit je goed in Disneyland Paris!

Nu deze superhelden onderdeel zijn van Disney betekent dat, dat je ze ook terug ziet in de parken. Het is misschien wel de beste manier om zelf ook onderdeel uit de kunnen maken van het Marvel universum.

We hebben de 4 leukste dingen om te doen in Disneyland Paris voor Marvel fans voor je op een rij gezet. Dit wil je zeker niet missen!

Overnachten in een Marvel Hotel

Kerstvakantie tip!

Center Parcs Villages Nature Paris naast Disneyland Paris

  • Duurzame huisjes en appartementen
  • Leuke activiteiten en natuurlijk een tropisch zwemparadijs
  • Busverbinding met Disneyland Paris
  • Leerzame workshops zoals brood bakken of chocolade maken

Bekijk prijzen voor dit vakantiepark

In Disneyland Paris vind je het eerste op Marvel gebaseerde hotel ter wereld. Dit hotel, genaamd Hotel New York – The Art of Marvel hangt boordevol kunst gemaakt door de artiesten achter de films en stripboeken.

Niet alleen prachtig om door heen te wandelen, maar ook zeker om in te verblijven. Want ook de luxe kamers hebben Marvel kunstwerken aan de muur.

In dit hotel kun je ook zelf in de voetsporen stappen van jouw superhelden door je te laten fotograferen als superheld. Dit allemaal onder het toeziende oog van Spider-man. Een bezoek aan dit Super Hero Station is exclusief voor gasten van dit hotel.

Op een speciale missie als Marvel Superheld

We hebben er allemaal wel eens van gedroomd om een superheld te zijn. Welke magische krachten zou jij kiezen? Zou je willen vliegen? Mensen kunnen beïnvloeden? Of heel sterk willen zijn?

In Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park bezoek je de trainingsfaciliteit van de Avengers. Al snel word je gevraagd om mee te gaan op speciale missies. Zo kun je in Spider-Man W.E.B. Adventure zelf spinnendraden schieten vanuit je pols om zo een ontsnapt experiment te vangen.

Wil je liever wat meer actie? Ga dan in Avengers Assemble: Flight Force mee de ruimte in met Captain Marvel en Iron Man om de aarde te redden.

De superhelden in levende lijven zien

Een bezoek aan Avengers Campus is natuurlijk niet compleet zonder jouw superhelden in het echt te ontmoeten. Dit kan onder andere in het Hero Training Center, waar je op de foto kunt met een aantal van jouw favoriete helden.

Ook lopen de superhelden rond in Avengers Campus en kun je met ze op de foto of een praatje maken.

Tenslotte, zijn er gedurende de dag diverse shows waar onder meer de Guardians of the Galaxy, de Dorma Milaje en Black Widow hun kunsten vertonen. Vergeet niet om de daken goed in de gaten te houden, je weet nooit of je ook hier jouw favoriete helden spot.

Eten als een Marvel superheld

En natuurlijk is een bezoek aan Avengers Campus niet compleet zonder een superhelden maaltijd. Dat kan onder andere bij PYM Kitchen, waar je met eigen ogen kunt zien hoe jouw favoriete gerechten verkleind of vergroot worden met PYM deeltjes.

Neem ook zeker een kijkje bij Stark Factory. In dit restaurant eet je onder andere pizza, pasta, en salades, maar het hoogtepunt is toch wel de levensgrote Hulkbuster. Absoluut het bekijken waard voor elke Marvel fan!

Verder kun je in het Super Diner, het restaurant van Angie, de befaamde Reuben Sandwich proeven net als de S.H.I.E.L.D. agenten.

Zo zie je, als Marvel fan moet je zeker eens een bezoek brengen aan Disneyland Paris! Gebruik voor de beste prijzen de handige prijskalender en bespaar op jouw bezoek!

Naar Disneyland Paris?

Gebruik de prijskalender en bespaar!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven